@Re-volt: Zamówiłem jeden na próbę, jutro pewnie wypróbuję. Wykorzystałem kodzik na 5 dyszek z poprzedniego zamówienia, nie bój nic - na następne też się odezwę. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Re-volt: dzięki, ceny masz trochę kosmiczne bo ponad dwa razy większe niż moje dotychczasowe źródło ale podziwiam jeśli mimo to znajdujesz nabywców ;)
@Kuba__: To nie ceny revolta. Tak się zastanawiam, jeśli białko BP na starcie kosztuje całkiem ok, dodając do tego zniżkę i kod wychodzi już w ogole... To ja się pytam, po ile ty #!$%@? kupujesz białko? xDD Po 10zł za KG?
@LewackiKrul: Boszzz jak śmiesznie xd białko ze źródła xd ale mu #!$%@?łem xd zatrzymajcie tom karuzele śmiechu bo nie wytrzymie xd jestem taki zajebisty!!!1!11 onene
skąd mam wiedzieć o zniżkach? pytałem o oferte to dostałem odnośnik do sklepu, co za zjeb
@LewackiKrul: Chyba nie jesteś tak naiwny że sądzisz, iż podam tą informacje komuś kto nie umie się zachować i kulturalnie odpowiedzieć na pytanie? ( ͡°͜ʖ͡°) Masz zniżki u Re-volta to korzystaj.
@LewackiKrul: Daruj sobie te gimbusiarskie docinki. Białko po tych wszystkich waszych "zniżkach" mam podobnie, ale l-arginina na bulk 500g 146 zł, ostatnio kupiłem tą samą objętość za 40 zł bez jakichkolwiek zniżek. Chyba że znowu napiszesz lol przezcież jest zniżka 150% na haslo wypok o której nikt nie wie.
@LewackiKrul: ale ja nie twierdze że to jakakolwiek okazja, poprostu stwierdzam znacznie wyższe ceny większości produktów na bp xd ale faktycznie, 40 zl żadna okazja, znacznie lepsza cena to 146 xd Koncze już ta jałową kowersacje z toba bo szkoda mi czasu ;]
Jak mnie irytują te wieśniaki z wiosek co do miasta przyjechały i teraz oczekują, że w mieście będzie tyle zieleni co na wsi, nie będzie dróg i żeby samoloty i pociągi nie hałasowały w nocy xdddd
Najlepsze deale, najniższe ceny ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#bulkpowders #mikrokoksy
źródło: comment_u4BuSRXwEhGAtyCbnFXDslXfnf8k8xVA.jpg
Pobierz@Re-volt: poka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tak się zastanawiam, jeśli białko BP na starcie kosztuje całkiem ok, dodając do tego zniżkę i kod wychodzi już w ogole... To ja się pytam, po ile ty #!$%@? kupujesz białko? xDD Po 10zł za KG?
@LewackiKrul: sam wytwarza xD
źródło: comment_dUy2thocugiPkHubwGlDTQvXbMueEqAZ.jpg
Pobierzskąd mam wiedzieć o zniżkach? pytałem o oferte to dostałem odnośnik do sklepu, co za zjeb
@Kuba__: Boszzz, jak mi dosrałeś! xD Odpowiedz ładnie, co to za białko kupujesz ponad dwa razy tańsze niż BP i zakończ tę karuzelę śmiechu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że pijesz soję, to nawet nie chcę wiedzieć( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kuba__: bo to żadna okazja.
Nie chce mi się wierzyć. Białko na BP, jeśli są promocje potrafi kosztować ~26zł
@Kuba__: Bo takie są. Cały czas jednak rozmawiamy głównie o białku, na które nie ma lepszej ceny.
@Kuba__: Tak jak myślałem. Zwykłe #!$%@? o tym, że masz białko dwa razy taniej... Nie masz nic na swój ratunek i "konczysz jałową konwersację" xDD