Aktywne Wpisy
Wytłumaczcie mi czemu ludzie kupują szeregówki, albo bliźniaki.
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
patryqo +395
To jest normalne? U was też? Bo mi sie już pierodoli od tego #rownouprawnienie i nie wiem co jest normalne a co nie(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
Do wygrania nie byle co bo...
2 karty na zakupy na BP, paliwko, żelki, nawet podobno wódeczka i inne alkohole wchodzą w grę!
No po prostu wszystko co można kupić na stacji BP, to kupicie z naszą kartą!
Kwota? 50 POLSKICH ZŁOTYCH!
Ale dobra nie byle co do wygrania więc zasady:
- do rozdania są 2 karty, każda po 50zł - ale...
- jeśli przekroczymy 2500 plusów - dokładamy 3 kartę
- więc plusujta a zwiększacie swoją szansę
Zastanawiamy się czemu...Solgaz tyle się nie odzywa na wykop.peel
Czekamy na najlepsze wytłumaczenie, wybierzemy 2 albo 3 opcje - w zależności od ilości plusów.
Pamiętajcie! Plusiki też się liczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozdajo #zadarmo #cebuladeals #kasa #konkurs @SOLGAZ
#paliwo #motoryzacja i trochę #heheszki
*tło zdjęcia nie wchodzi w rozdajo ʕ•ᴥ•ʔ
Wiadomo, że mądry Polak po szkodzie.
Jak wrócić do społeczności, w której zostałeś banitą ?
Skrucha i siedzenie w kącie ?
Zasłona dymna - zwolniliśmy mireczka, ale zatrudniliśmy mirabelkę, która teraz odpowiada za mirko ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo podejrzewam, że # rozdajo spotkałoby się z falą hejtu i podejrzeniami przekupienia. (Pomijając fakt, że będą mireczki "pewnie zarzutka, ale
Chcielibyśmy usłyszeć jakieś konkretne wytłumaczenie, bo szczerze puszczenie zasłony dymnej i schowanie się nic nie zmienia. Właśnie po takich akcjach cierpi cała branża. Nie można pozostawać na to obojętnym.
Mogli zrobić wiele, ale naszym zdaniem na chwilę obecną zrobili najgorsze co można zrobić, czyli "nas tu nie było. Wykop jest zły.
http://czaplicka.eu/solgaz-afera-wykop/
Bum http://i2.cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/150116183850-spacex-rocket-crash-landing-crane-orig-mg-00001212-large-169.jpg