Aktywne Wpisy
Tja88 +153
WielkiNos +305
Chłop się oświadcza dostarczając kobiecie dużo emocji. Tyle, że ta o mało nie zeszła na zawał.
#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Dla osób niezorientowanych - Liczby Miesiąca to cykl w którym typujemy jak potoczą się wydarzenia nadchodzącego miesiąca. Można więc powiedzieć, że jest to zabawa w której trzeba mieć trochę szczęścia, trochę wiedzy, a i umiejętność podejmowania ryzyka czasem się przydaje.
Zasady zabawy są banalne:
1. Plusujemy ten wpis! (kto plusuje ten będzie miał szczęście w typowaniu!)
2. Typujemy wydarzenia pod tym adresem: https://szaloneliczby.pl/marzec-2017/
3. W polu imię/nick wpisujemy słowo: WYKOP
Osoba, która w podsumowaniu marca uzbiera najwięcej punktów wygra Jengę lub kubek z grafiką Jarońskiego (będzie można sobie wybrać).
W marcu przygotowałem dla Was pytania dotyczące #milionerzy, są też pytania sportowe i filmowe, no a na koniec nie zabrakło także quizów i ankiet. Trzymam kciuki za pomyślność Waszych przewidywań!
Korzystając z okazji mam też małą prośbę do osób, które uczą matematyki (głównie w szkole podstawowej i gimnazjum). Jeśli są na Wykopie takie osoby i byłyby w stanie poświęcić dosłownie godzinę na pomoc w skonsultowaniu pewnych materiałów edukacyjnych, to prosiłbym o kontakt na PW. Stąd też pozwolę sobie użyć tagu #matematyka żeby móc dotrzeć do tych osób.
Powodzenia Mirki!
#szaloneliczby #rozdajo
A sobie tam wziąłem udział w zgadywance chyba 3 czy 4 razy?
Jakby tego było mało, to od dwóch edycji powiadamiam Was na maila że jest nowy konkurs i cała masa osób wchodzi
macie błąd w tym pytaniu:
powinno chodzić o kwiecień