Aktywne Wpisy
Nie wytrzymuje psychicznie na #emigracja. Patusy z pokoju obok, jak sobie wybierałem ubrania na jutrzejszy wepchnęli mnie "na żarty" do szafy po czym związali wyjście trytytkami. Prosiłem żeby otworzyli a oni śmiali się przez 20 minut i mówili żebym tam spał. Wpadłem w panikę i prawie tam zemdlałem. Jak się rozbeczałem to dopiero poszli do rozum do głowy i otworzyli. Szkoda że nie mogę tego rzucić bo nie będę miał za
koszmareq69 +184
- Czy próbowałeś już zimnych pryszniców? - niebieskowłosa psycholożka Julka Deweloperska beznamiętnym, znudzonym głosem spytała swojego klienta. Patrzyła na zegarek, odliczający sekundy do momentu, w którym uwolni się od towarzystwa mierzącego 160 centymetrów, skinnyfat subhumana. Pocieszała ja myśl, że za zostawiane przez niego pieniądze pojedzie na czwarte w tym roku egzotyczne wakacje.
- Tak, biorę je zawsze po wieczornej sesji hobbystycznego rozwiązywania całek, bo pocę się z ekscytacji na myśl o kolejnym
- Tak, biorę je zawsze po wieczornej sesji hobbystycznego rozwiązywania całek, bo pocę się z ekscytacji na myśl o kolejnym
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bieginarciarskie @ColdTurkey
Więc ona raczej pójdzie na maska na tyle, na ile będzie mogła i będzie w stanie. Zobaczymy też, co to da, bo w optymalnej formie się bardzo szybko regeneruje i lubi taki interwałowy wysiłek. A teraz niy wiadomo.
Co do Justyny to tak, ogladalem wywiady z nia i wlasnie tak twierdzila, ze chce sie "przepalic" (choc to jest bardziej lubiane slowo przez jozwika), ale tez psychicznie ma jej to pomoc, bo jak stwierdzila, po dzisiejszym biegu "juz bedzie wtorek". Mnie bardziej intryguje, czy wtedy
Mnie też to dość mocno intryguje, bo jeśli faktycznie w Otepaa były te najgorsze dni i z każdym jest lepiej, to będzie lepiej. Z drugiej strony jednak tam straciła ponad minutę do Marit, czyli jest w takiej samej dupie, jak na
#justjoziwiksays ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)