Aktywne Wpisy
eleganckichlopak +489
TrudnyMinus +1
Rosja jest ogromna, wiadomo że nie są w stanie bronić całych swoich terytoriów - brakuje ludzi. Z drugiej strony, tylko tym co mają w samym Kaliningradzie mogliby 3/4 Polski podbić... ale wykopek jeden z drugim dalej będzie się wyśmiewał, bo największy kraj na świecie nie jest w stanie bronić swojego każdego metra kwadratowego.
#ukraina #wojna
#ukraina #wojna
Nie uprawiam seksu ze swoją dziewczyną od 2 lat, bo ma infekcję bakteryjną której nie może do końca wyleczyć, bo to ponoć powszechne i ciężko się leczy. Można by powiedzieć że żyjemy w białym związku gdyby raz na miesiąc lub 2 nie zrobiłaby mi oralnie. Dużo się mówi o wadach przygodnych seksów a ja tu wspomnę o wadach posiadania stałej partnerki. Na anala nawet ją namawiałem ale nie zgadza się, zresztą i tak to kwestia czasu jak dostanie i tam infekcji. Chu*** jest ale co zrobisz, nic nie zrobisz, jak ją rzucę to będę ##!$%@? bo porzucił dziewczynę w chorobie a jak nawet ją rzucę to przyszła dziewczyna się o tym dowie i nie będzie chciała mnie znać. Całe życie ruchałem tyle co kot napłakał a jak już w końcu znalazłem dziewczynę to dalej nie rucham #jprdl
#gorzkiezale #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Mnie też rzuciła w chorobie i to takiej która moim zdaniem szybciej by się dało wyleczyć niż w 2 lata gdyby była obok i co? Dlaczego tylko jedna płeć ma współczuć, jakieś wartości pielęgnować, a druga ma prawo być egoistyczna i zrzucać odpowiedzialność z siebie? Robiąc z siebie księżniczkę, która tylko wymaga, a nie potrafi nic od siebie
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-kobiece/bakteryjne-infekcje-pochwy-objawy-przyczyny-leczenie_34440.html
Szukaj innej i sprawdź czy nie ma #bolecnaboku
@pawlo896: To samo mi się zdaje. Że ona jest z nim bo jest, bo nie pojawił się nikt inny którego by szczerze pragnęła, a może taki już jest tylko poza związkiem. Unika seksu bo nie podoba się jej fizycznie, nie kocha go. Cokolwiek z tego. Seks zawsze jest wielkim wyznacznikiem uczucia, tego jak para jest dopasowana, a już na pewno ze strony kobiety. Na jego miejscu sam bym z nią poszedł do lekarza i wypytał o szczegóły. 2 lata jedna choroba, więc powinna mieć lekarza prowadzącego, a więc jest łatwiej. Powinien się tą chorobą fikcyjną bądź nie zainteresować. Jeśli to prawda, że jest tak słaba, że nie idzie tego wyleczyć tak prędko to jeszcze bym poczekał. Poszukał może innego lekarza, lub alternatywnego leczenia, ale najpierw trzeba znać dokładną nazwę tej
Zaakceptował: Asterling
@InsaneMaiden: no jak laska ma infekcje, to chyba tak tym jezykiem nie za bardzo ;>