Aktywne Wpisy
janekch +62
Ej wykopki. Proponuję żeby #lidl zaczął udostępniać listę sklepów gdzie można zrobić zakupy jak człowiek i listę sklepów gdzie jak w lesie musisz sobie sam robić za kasjera.
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Kasy samoobsługowe to
- badziew, nigdy nie korzystam 7.0% (117)
- kocham, zawsze korzystam 48.3% (806)
- czasem korzystam 19.0% (317)
- wolę mieć wybór 25.7% (429)
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
#mikrokoksy #patryk2703
Komentarz usunięty przez moderatora
przy takim stazu, jego patyczki to marny dowcip.
@jakacper: jak wyzej, bociek tyle nie wycisnie i gadac sobie moze. wiecej niz 120 chyba na zadnym filmie nie widzialem a juz przy tym walczyl o zycie.
@El_abrazo_de_la_serpiente: Przecież dałem Lenny Face-a xdxd
Przecież 100 na klatę to malutko. Gdzieś czytałem, że jeżeli zaczyna osoba zdrowa trenować, która przedtem uprawiała sporty bardziej siłowe (sprinty, koszykówka), i po roku nie wyciska 100kg lub 2x ciężaru startowego to robi coś źle :/