Wpis z mikrobloga

Obejrzałem 2 epy True Tears. To dalej będzie takie drętwe i nudne? Żeby chociaż kreska albo animacja były przyjemne, to bym zniósł mało porywczą fabułę. Ale widocznie wtedy jeszcze P.A. Works nie robiło ładnych bajek. Z tego, co widzę, to ich pierwsza seria xD
#anime #truetears
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak, to jest Glasslip v0.2

@Uriziel: Bez przesady, aż takie złe nie było. Glassipa od razu porzuciłem a TT obejrzałem całe. Mimo że fabuła miejscami kulała to przynajmniej soundtrack był ok.
  • Odpowiedz
@lolikon: jeśli mam być szczery, to True Tears jest ostro przehypowane. Końcówka też.

Mnie osobiście Glasslip się podobało nie było to nic arcydobrego, ale naprawdę przyjemnie mi się to oglądało.
  • Odpowiedz
@lolikon: To było popularne z powodu shipping war i przez wiele lat regularnie przypominano przegranej stronie o ich porażce. Jak skończysz oglądać to napisz komu kibicowałeś.

A Glasslip to g---o. Jedno wielkie NIC, próbowali być wszystkim i całkowicie spartolili. TT to arcydzieło w porównaniu z tym szajsem.
  • Odpowiedz
@bastek66: domyśliłem się przed przeczytaniem odpowiedzi. Nikomu nie kibicuję, jestem po prostu ciekaw.
Hiromi leci na innego, więc niech turla dropsa
Aiko robi w c---a jego kumpla, więc nie zasługuje na nic
Noe - pewnie wygra, ale nie spoiluj
  • Odpowiedz