Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 61.8% (416)
- Nie 7.4% (50)
- Zrobić bachora 16.3% (110)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.4% (97)
Teuvo +296
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Z drugiej jednak strony w pewnym sensie za kolizję można obwinić BOR bo jechali za wolno, mieli między sobą zbyt duże odstępy i w ogóle sytuacja, że auto z vipem zatrzymuje się na drzewie nie powinna mieć miejsca ;)
#bor #pis #polityka #4konserwy #neuropa #wosp #owsiak
@maxoxo: Przepisy kodeksu drogowego stanowią jedynie o tym, że pojazdy uprzywilejowane mogą nie stosować się do przepisów ruchu drogowego przy zachowaniu ostrożności. Nie oznacza to, że mogą każdego taranować. Po prostu za łamanie przepisów nie ponoszą odpowiedzialności karnej i za wykroczenia. Także twój wpis to
Porównanie z dupy
Jest gorąco nienawidzony przez inne służby.
Co jest zaskakujące, również przez polityków, których niby ma chronić.
Z powodu niekompetencji, (może wynikającej z braku konkurencji i mechanizmów sprawdzania ile są warci), z powodu plecaczków (chociaż to choroba wszystkich służb), i innych patologii.
I nawet Kaczafi o nich ostatnio bardzo krytycznie się wypowiadał.
@tasiu84: Tobie nie będzie potrzebny BOR, ale niektórym ludziom jest. I dokładnie tak jak karetki pogotowia, wozy straży pożarnej czy radiowozy policji, ITD, straży granicznej tak limuzyny BOR mogą być pojazdami uprzywilejowanymi, więc porównanie nie jest absolutnie z dupy.
"Z dupy" (przepraszam za określenie, ale tylko cytuj Ciebie ;)) jest Twoja krótkowzroczna
Wszyscy zapatrzeni w wielkie kraje pierwszego świata, a ochronny osobom decyzyjnym żałują ;)