Wpis z mikrobloga

#!$%@? mnie niemiłosiernie, że producenci wszystkich budyniów/kisielów/musli nie dają wystarczającej ilości produktu, by można było go rozrobić na pojemności całego kubka (nawet jeśli wtedy byłyby trochę droższe).
Nie wiem jakich miar używają, ale zwykle na opakowaniu jest napisane 3/4 kubka lub ok. 175-200 ml wody, a zawsze wychodzi jakaś wodnista breja...

#gorzkiezale #problemypierwszegoswiata #budyn #slodycze
Medioholik - #!$%@? mnie niemiłosiernie, że producenci wszystkich budyniów/kisielów/m...

źródło: comment_DAhGVJGpVRKsoBGnDyBbiS1Abz70x87U.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • 5
@Medioholik dlatego w dupie mam te ich wodniste shity na wodę. Jedyny prawilny budyń to ten na mleku i #!$%@? że wtedy pół litra budyniu mam i tak #!$%@? za każdym #!$%@? razem
  • Odpowiedz
@Medioholik
@bukem
Są budynie których nie trzeba gotować w garnku na mleku? Ja właśnie uwielbiam te wodniste budynie, jadłam taki jak leżałam w szpitalu i taka bieda-wersja mi bardzo odpowiada bo w tym na mleku gotowanym zawsze były jakieś gluty nawet jak się nie przypalał i zawsze było go za dużo. Myślałam że tam w szpitalu jakoś bardziej go rozcieńczyli.
  • Odpowiedz