Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +23
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już

Aokx +79

Parę lat temu na jakiejś stronie można było w jakiejś super promocji dostać Wiedźmina 2. To był chyba jakiś sklep. Bardzo chciałbym zagrać teraz w Wieśka ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć na jakim sklepie miałem tą grę. Mam też wersję pudełkową, ale niestety sprzęt na którym chcę grać nie posiada napędu i nijak nie mam jak zainstalować gry. Ktoś coś?
#kiciochpyta #wiedzmin #wiedzmin2 #gry
edit: sprawdzaiłem już gog, green man gaming, stare humblebundle, muve (chociaż możliwe że miałem tam jakiś dupny adres email), na originie wątpię żeby to było
@Tomm16: sprawdzam ale nie mam tam konta nawet
@Matis247: właśnie chyba trzeba było się zarejestrować i chyba był bardzo tanio albo za darmo, właśnie kupiłem tak prewencyjnie jakbym płytki stracił i płytki mam a tego nie
@Pally: wolałbym nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A coś kojarzy mi się, że kiedyś na gogu była taka