Wpis z mikrobloga

Jeżeli pewne osoby nadal usilnie będą do mnie pisać na PW o zostaniu FWB, "jestem bogaty", "odpisuj k---o suko" to zwyczajnie zgłaszam to na policję jako nękanie i nie interesuje mnie tłumaczenie "hehe to heheszki som". Chcecie tłumaczenia się przed policjantami - będziecie to mieć.
#oswiadczenie #dziendobry
  • 172
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hannahalla: niestety nie dziwi mnie to, chwalisz się tutaj swoimi zdjęciami, swoim życiem seksualnym oraz otwarcie rozmawiasz o seksie co jakiś czas, a jesteś różowym, wystarczyło myśleć, że tego typu portale mają sporo stulejek i zboczeńców, takie wiadomości były kwestią czasu

oczywiście nie popieram ich zachowania, stoję po Twojej stronie, po prostu stwierdzam, że można było to przewidzieć, a takie wpisy jak ten i tak nic Ci nie dadzą, ba,
  • Odpowiedz
@procesja_bokserek: co jakiś czas widziałem jej komentarze co tam z chłopakiem robi lub będą robić, dla mnie trochę niesmaczne tak się przechwalać publicznie, ale nie moja sprawa, niestety inni tego typu wpisy wykorzystują, na tym portalu wystarczy mieć różowy pasek pod awatarem, by nagle zaczęło cię kilku kolesi obserwować lub nawet napisać PW, nawet jeśli w ogóle się nie udzielasz, a co dopiero po takich komentarzach

szanuję @Hannahalla za
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Sama się o to dziewczyno prosiłaś. Wrzucasz każdą pierdołę ze swojego życia tutaj, zdradzasz i chwalisz się wszystkim, nawet życiem rodzinnym i konfliktami prywatnymi. I nagle odkryłaś, że na świecie są też ludzie nieprzyjaźni i zawistni? No gratuluję. Pora może zająć się bardziej życiem, a nie mikroblogaskiem.
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Nie rozumiem po co zapowiadasz zgłaszanie. Nie znasz mentalności Wykopków? Zgłosić i wtedy zrobić wpis, to od razu rura gimbusom na feriach zmięknie, a takie straszenie jest bezproduktywne, bo nie działa na tych idiotów. Czyny, nie słowa.
  • Odpowiedz