Wpis z mikrobloga

Jeżeli pewne osoby nadal usilnie będą do mnie pisać na PW o zostaniu FWB, "jestem bogaty", "odpisuj k---o suko" to zwyczajnie zgłaszam to na policję jako nękanie i nie interesuje mnie tłumaczenie "hehe to heheszki som". Chcecie tłumaczenia się przed policjantami - będziecie to mieć.
#oswiadczenie #dziendobry
  • 172
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

później stuleje zdziwione, że nikt ich nie chce xD albo, że na wykopie różowych jest mało. Nie może ich być tu dużo, bo nawet te które już są, są praktycznie "przepędzane" z tego portalu, czego przykładem jest OPka.
Oczywiście #pokazmorde różowego praktycznie zawsze ląduje w gorących, a później hejt :D
Myślałem, że sam jestem przegryw, ale tutejsze stuleje to jacyś podludzie xD
  • Odpowiedz
@Slonx: myślałam kiedyś o tym żeby zgłosić sprawę na policję kiedy jeden odnalazl mnie na fb i nawet tam przesladowal, ale fakt faktem zablokowałam go i olalam. Nie mam czasu na gierki z policja, prokuraturą i z tym wszystkim.

• Odpowiedz
O k---a, jedna z drugą sra non stop na anonimowych haha portalach zdjęcia, przemyślenia z d--y, znaczy głowy, szukaja zainteresowania, uznania i.... policja! Stalkuja! O jej.Foch xD
Akcja reakcja damy! Jeszcze nie wiecie ile charakterów w internetach?! Ilu glabów, nie tylko nudnych i atencyjnych, ale i takich nekajacych?
Dobrze, może się nauczą czegoś i przestana nedzny, pospolity lans.
P.S. zawsze można usunąć konto
  • Odpowiedz