Aktywne Wpisy
ulan_mazowiecki +103
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Eeechhh gdzie ja znajdę różową która:
- nie pali papierosów ani nie ćpie
- nie przesadza z alkoholem (może nie pić)
- nie ma kolczyka w nosie
- nie jest brudnopisem
- nie chce mieć dzieci ani zwierząt
- jest wegetarianką
- jest ateistką
- nie głosuje na konfę ani na pis
- nie wierzy w gusła i astrologię
- ma mgr lub doktorat
- lubi przynajmniej jedno z:
Eeechhh gdzie ja znajdę różową która:
- nie pali papierosów ani nie ćpie
- nie przesadza z alkoholem (może nie pić)
- nie ma kolczyka w nosie
- nie jest brudnopisem
- nie chce mieć dzieci ani zwierząt
- jest wegetarianką
- jest ateistką
- nie głosuje na konfę ani na pis
- nie wierzy w gusła i astrologię
- ma mgr lub doktorat
- lubi przynajmniej jedno z:
@powalacz:
XD
Objawiają się właśnie takim strasznym płaczem, którego nie możesz ukoić.
Może coś się stało innego niż zwykle? Czyjaś wizyta, wizyta u kogoś, nowa bajka, ktoś z bliskich w szpitalu? Dzieciaki czują różne emocje rodziców i odreagowywują w nocy.
Może się niedawno czegoś nowego nauczyła? Też może powodować problemy ze snem ;)
Trzymajcie się :)
@magyarka nie nie, to nie nocne lęki. Strasznie wierci się tylkiem jakby to była pupa, albo brzuchol. Ale co się dało to sprawdziliśmy i nie mam zadnego pomysłu. Wroce z pracy bede wiedzial co lekarz powiedział.
Dzięki, damy znać ;)
Ale my raz mieliśmy owsiki. Dwie dawki leku dla całej rodziny, gruntowne sprzątanie i dziecko jak nowe ;)
Napisałeś, że już jedzenie zmieniliście i bez efektów. Tu już mało pomogę bo moi chłopcy akurat z brzuchem problemów nie mieli. Ale często w nocy odreagowywali wydarzenia z dnia, albo gdy przechodzili z ilości drzemek (z 2 na jedną, potem w ogóle)
Trzymam kciuki za odkrycie problemu.
@magyarka
Uwaga uwaga, żona była u lekarza z małą, tak jak myślałem, zbadał tylko podstawowo, brzuszek dotknął, pupe obejrzał "NIE WIEM". Zadnego skierowania, nic, uwaga - przepisał homeopatyczne czopki. #!$%@?, lekarz od siedmiu boleści.