Wpis z mikrobloga

@Szrlh: w niemczech jest mniej wiecej 36 milionow kierowcow a ty ich wszystkich wrzucasz do jednego worka na podstawie swoich kilku doswiadczen? nawet jak bedzie ich setki lub nawet tysiace to mimo wszystko jest to ciągle za mało!
to tak jakbym ja nazwała wszystkich polakow brudasami bo @Szrlh nie myje zębów xD i ogolnie sie nie myje xD
@Szrlh: to moze zmien getto na normalna dzielnice :) moze zmien miasto na normalne xD
kazdemu moze sie zdarzyc... najwidoczniej masz pecha i trafiasz tylko na takich :)
poza tym polecam wiecej rumianku na uspokojenie bo sadzac po wpisach jestes typowym polskim "bulwersem" za kierownica
Uwierz mi, że to nie są pojedyncze przypadki. Tutaj u mnie ludzie jeżdżą gorzej niż polska nauka jazdy

@Szrlh: Moje spostrzeżenia są z kolei zupełnie inne. Nasi rodzimi kierowcy mogliby uczyć się od naszych zachodnich sąsiadów m.in. umiejętności przewidywania, uprzejmości oraz troski o innych uczestników ruchu.
uprzejmość to fakt, jest. Ale reszta to porażka.

@Szrlh: Rozwiń myśl. Jeżeli oceniasz umiejętności kierowcy przez pryzmat jak wielkim jest cwaniakiem, to z pewnością Niemcy wyjdą blado, bo mało kto na drodze nie cwaniakuje.