Aktywne Wpisy
LubiePieski +124
istnienie języka rozwala mi mózg
wydajemy jakieś dźwięki i inni ludzie je automatycznie rozumieją i to nie jakieś proste dźwięki tylko skomplikowane zdania i abstrakcyjne pojęcia
jak to w ogóle musiało powstać że dwóch typów się spotkało i uznali że ten dźwięk oznacza ten przedmiot??? ok ale jak zrobili gramatykę i pojęcia abstrakcyjne
cały ten świat jest absurdalny
wydajemy jakieś dźwięki i inni ludzie je automatycznie rozumieją i to nie jakieś proste dźwięki tylko skomplikowane zdania i abstrakcyjne pojęcia
jak to w ogóle musiało powstać że dwóch typów się spotkało i uznali że ten dźwięk oznacza ten przedmiot??? ok ale jak zrobili gramatykę i pojęcia abstrakcyjne
cały ten świat jest absurdalny
Uddhx +60
Była tu kiedyś taka wyśmienita akcja.
Jakiś Mirek srał na kiblu z otwartymi drzwiami od mieszkania i wstawił tu fotorelacje ze srania i okazało się, że jakiś drugi Mirek mieszka w tej samej klatówie i go wystalkował.
Za cholere tego znaleźć nie mogę. Ktoś? Coś?
#pomocy #kiciochpyta
Jakiś Mirek srał na kiblu z otwartymi drzwiami od mieszkania i wstawił tu fotorelacje ze srania i okazało się, że jakiś drugi Mirek mieszka w tej samej klatówie i go wystalkował.
Za cholere tego znaleźć nie mogę. Ktoś? Coś?
#pomocy #kiciochpyta
Mimo że rok temu o tej porze roku nie było śniegu, to dziś jeździło mi się dużo przyjemniej.
Statystyki:
Dystans: 26 km
Wertykalnie: 640.827m(↑309.592m/↓331.235m)
Czas: ◷01:56:20
Średnie tempo: 4:32 min/km
Średnia prędkość: 13,20 km/h
Kalorie: 779 kcal
W tym tygodniu to już 26km!
#rowerowyrownik #ruszwarszawa
Wpis dodany za pomocą tego skryptu