Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +541
Lista przebojów "30 ton", rok 1999, TVP 2.
Zobaczcie jak abstrakcyjnie to wszystko wygląda z dzisiejszej perspektywy. Metallica przeplatana Backstreet Boys i "Pater Noster" w wykonaniu papieża we własnej osobie xD
#muzyka #gimbynieznajo #wykop30plus
Zobaczcie jak abstrakcyjnie to wszystko wygląda z dzisiejszej perspektywy. Metallica przeplatana Backstreet Boys i "Pater Noster" w wykonaniu papieża we własnej osobie xD
#muzyka #gimbynieznajo #wykop30plus
frow +254
Komentarz usunięty przez autora
Wyszukiwarka duplikatów o dziwo działa dość sprawnie i nawet zapodaje linki łudząco podobne do naszej treści (piwo się należy temu co wyszukiwarkę podrasował)
Co jeszcze, nie żebym marudził ale nie mogę się doczekać opcji zmieniania podglądu linku, wiecie nieraz ten obrazek jest najgorszym spojlerem, a innym razem
I patrząc na komentarze nikt chyba nie zauważył, że teraz zapisuje na później niedodane znaleziska. Mówiłem, że przycisk "zapisz na później" się przyda. To chyba najlepsza z dodanych funkcjonalności (przynajmniej dla mnie), trochę szkoda, żeby była ukryta i korzystanie z niej zależało od tego czy przeczyta się jakąś informację o nowych funkcjach lub trafi przypadkiem.
Widzę, że dodawanie do nieoficjalnych
Jakaś nowociota strasznym shitem spamuje:
http://www.wykop.pl/ludzie/tadko/
@dstranz: Ano faktycznie, znika.
Mam babola. Jak dodajemy znalezisko, ze dodawajka pobiera ze strony tytuł i leada. Jak chcę edytować, to cały tekst jest zaznaczony. Pierwsze podejście - delete, aby wyczyścić całość. Nie działa, trzeba backspace i każdy znak po kolei.
Szczerze mowiac wole poprzedni sposob dodawania, byl prostrzy.
@rss - lista kategorii poprawiona.
@MajkiFajki - delete i strzałki już działają też jak jest wyczerpany limit znaków.
1. dodawanie czasu do filmików z YT. Niestety, ale np. opcja #t=0m5s nie działa, bo automatycznie znacznik jest usuwany :(
2. dlaczego, gdy dodaję materiał do wykopokazywarki (czy jak się to nazywa), to gdy pojawia się materiał w znaleziskach, to link prowadzi wpierw do komentarzy a po ponownym kliknięciu w tytuł dopiero do odpowiedniej treści, a nie od razu do odpowiedniej treści?