Wpis z mikrobloga

@zwier: Cały Próchniak :D Ich ceny wyjściowe plasują się gdzieś między komedią a zarzutką dla pelikanów czytających p. Adamskiego który wychwala swojego partnera biznesowego. Typowo wywindowany narzut tak żeby wszystko poprzeceniać "do -80%" i nadal zarobić. Jak zresztą reszta Bytomiów, Vistul i tak dalej.
@d3sire5: no bywa, ja aż tak nie szaleje XD, moj najdroższy zakup ever to jak sobie katane ze skóry kupiłem i to był najlepszy zakup ever, dałem prawei 1k i jestem zadowolony ze szok
@pieknyibogaty: zaraz to zrobie, co do linku to nie znajde bo juz tą koszule widze z www zdjeli albo nie moge znaleźć, najnormalniejsza biała, było niby -80 %, z 319 na 79 bodajze, albo 69
@zwier: Lamberty i Lantiery na szczycie przeceny, jeśli umiesz obsługiwać centymetr krawiecki to multibuy Charles Tyrwhitt (AFAIK zwykle opłaca się przestawić walutę na GBP).
Możesz też zapisać się na newsletter Suit Supply i kupić w multibuy w outlecie - zwykle otwarty 2 razy do roku, przy kupnie 3 sztuk w outlecie wychodzi ok. 120 ziko za sztukę, a są całkiem niezłe, ale niedawno się zamknął więc pewnie tak pół roku i
@zwier: Do garniturów wszędzie pchają poliester, mają brzydkie ramiona, wyglądają jakoś tak średnio, ta cała kolekcja "blogerska" (Va Banque) to śmiech na sali, a sesja zdjęciowa z noszeniem pistoletu w kieszeni kurtki to chyba żart. Ale miewali całkiem ładne płaszcze. Chociaż Bytom jeszcze ładniejsze.

Wydaje mi się że Lancerto ma ciekawsze modele - przy czym te na nowych, lepszych wykrojach. Raczej nowe produkty niż outletowe ze starych kolekcji. Niedługo prawdopodobnie oni