Aktywne Wpisy
lechiffre_777 +209
Tak się wyciera mordę pseudo charytatywnością. Nie ważne co wyjdzie na słupa, on dla większości osób będzie i tak wielbiony i wychwalany bo daje.
Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.
Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.
Szkoda,
Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.
Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.
Szkoda,
ehhniestety +45
"tajemnica spowiedzi" to pierwsza rzecz do zniesienia natychmiast, klecha z drewnianego pudła wie o morderstwie ale nie musi nic mówić policji bo konkordat xD powinni siedzieć za zatajanie jak każdy inny
#takaprawda #bekazkatoli
#takaprawda #bekazkatoli
ostatni raz używałem tej aplikacji, fajna dziewczyna 6/10, dwa tygodnie pisania ze sobą, wszystko super, spotykacie się i okazuje się że ona jest prawdziwym wielorybem ale takim z najgorszych koszmarów 2/10 (╯︵╰,)
ja p------e, na zdjeciach to swietnie maskowała, kurrwa mać. Jak można tak oszukiwać ludzi?!
Co ona myślała że ja się nie dowiem? Że nie zauważę tych dodatkowych 500kg?!
Teraz mam niby wymyślać jakieś subtelnte sposoby żeby dać jej do zrozumienia że opieka nad humbakami to nie jest to co chciałbym w życiu robić?!
JEŚLI CZYTA TO JAKAŚ OTYŁA DZIEWCZYNA I MÓJ WPIS SPRAWIŁ JEJ PRZYKROŚĆ TO MI RÓWNIEŻ JEST BARDZO PRZYKRO
#tinder #logikarozowychpaskow
@Merkava: ty też alvaro pewnie nie jesteś- patrząc na skalę
Niestety mi się "inwestycje" nigdy nie udały :(
@Merkava: @Nahuiamitahata: albo zapytać bardziej subtelnie, coś w stylu - czy myślisz, że udałaby nam się wspólna randka w łodzi wiosłowej?
Komentarz usunięty przez autora
xDDDDD