Wpis z mikrobloga

W sumie to takie życiowe przemyślenie dotyczące loch, ile znacie kobiet(xD!) takich które mają jakieś faktyczne "hobby", rzecz na której się znają, lubią i potrafią o tym w jakikolwiek sposób opowiedzieć? Zrobiłem sobie taki eksperyment w czysto prywatnych celach i teraz jak już jestem pewny chce się podzielić swoją wiedzą z szerszym gronem, tudzież zapytać jak to w przypadku innych osób. Otóż z mojego badania wynika, że kobiety to niestety głupie k.. istoty ;] bez zainteresowań, zapytasz typowej lochy w wieku 16-19 o to czym się lubi zajmować, co robi w wolnym czasie i w większości przypadków niestety usłyszysz, że ona to lubi wychodzić ze znajomymi!xD, słuchać muzyki, uczyć się albo oglądać filmy, co ambitniejsze jednostki odpowiedzą, ze yyyyy no ja to w tą y no koszykówke gram na wfie i to mi sie no podoba. #!$%@? ludzi bez zainteresowań, jak można być tak nudnym człowiekiem, tym bardziej wiązać się z kimś takim, to nie średniowiecze, że macie restrykcje na zabawe. Słowem zakończenia dodam, że w całym swoim życiu spotkałem tylko pare jednostek które oprócz tego, że faktycznie miały jakieś ciekawe zainteresowanie (dla przykładu fotografia) umiały o tym powiedzieć i dało się z nimi o tym porozmawiać bo niestety nawet te "ambitne" jednostki często mają problem z tym, że hobby zajmują się raz w roku i absolutnie nic nie potrafią ale i tak pochwalą się, ze one to ten y no są fotografem bo tata im kupił lustrzanke xD.

gdy mężczyźni umierali za ojczyzne, kobiety #!$%@?ły sie z najeźdźcą, kiedy mężczyźni popychają swiat do przodu nowymi wynalazkami, ideami, odkryciami, kobiety sie #!$%@?ą z listonoszem.
Trzeba było zrobić cokolwiek dla swiata to może teraz byłyby traktowane poważnie i może kiedys będzie jakas kobieta przewodząca ruchowi innemu niż feministycznemu ale póki co to mogą co najwyżej pysiora siorbać po czym zostać nazwanymi #!$%@? którymi są. Nienawidze kobiet w #!$%@?, byłbym gejem ale nie moge wyruchać czegos co szanuje.

#pasta #wykopwpigulce