Wpis z mikrobloga

@Innanizwszyskie: dr Niedzielski uratował naszego psa, który miał poważnie uszkodzony kręgosłup. Cenowo bardzo drogo, ale myślę że warto. Jeśli chodzi o dr Wrzoska, to będziesz czekać pół roku na wizytę. Nasz pies potrzebował pilnie rezonansu (kiedy jeszcze nie było wiadomo co mu dolega) i u dr Wrzoska zbywano nas przez dwa miesiące z rzędu z powodu braku wolnych miejsc. Pani z rejestracji powiedziała ze mozemy napisac do niego maila, ale
  • Odpowiedz
@the_Duchess: Tutaj jest bardzo podobnie .Nie wiadomo co pieskowi dolega ,w Poznaniu nie potrafią sobie z tym poradzić ,stąd rezonans .Leukocyty urosły do podwójnej wartości normy i dalej postępuje. Wybór Niedzielskiego z powodu braku dostępności Wrzoska .
  • Odpowiedz
@StaryZdzich: witam. Mam pytanie. Czy we Wrocławiu robili badania by sprawdzić przyczynę tych drgawek? Mój kot też ma drgawki, pojawiają się kiedy mocno zaśnie i wtedy wypada w trans, aż czasem spadnie z drapaka lub fotela. Nie wiem jaka może być tego przyczyna. Dostałam nazwisko Dr Wrzosek i telefon do Wrocławia, gdzie nie umiem się dodzwonić. Jestem ze Śląska, więc do Wrocławia spory kawałek mam. Co robić?
  • Odpowiedz