Aktywne Wpisy

s3b4 +1056
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w

Understanding and optimizing your application's memory usage
This article gives you insight into the memory usage of Java™ code, covering the memory overhead of putting an int value into an Integer object, the cost of object delegation, and the memory efficiency of the different collection types. You'll learn how to determine where inefficiencies occur in your application and how to choose the right collections to improve your code.
#interfacesmieci
#java
bh
h