Wpis z mikrobloga

Mialem fajne etui do mojego telefonu - led flip wallet. Niestety, po poltora roku uzywania popsulo sie (diody przestaly swiecic), wiec musialem je reklamowac. Sprzedawca zwrocil mi gotowke, ktora wtedy wylozylem na to akcesorium - niebagatelna kwota 200 zl.

W zwiazku z tym od kilku dni uzywam mojego telefonu bez zadnej ochrony i troche mi szkoda go tak nosic. Czy ktos mi moze polecic jakas dobra forme ochrony do tej komorki?

#samsung #note4
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Viarus_: Wiesz co, nie jestem jakimś szczególnym pedantem jeśli chodzi o zakurzenie wewnątrz kejsa o.O Jakichś uszkodzeń spowodowanych drobinkami kurzu na klapie telefonu nie zanotowałem.
  • Odpowiedz
@Viarus_: Tak - moim zdaniem na plus, bo etui idealnie przylega do telefonu. Wiele osób, które nei miało wcześniej N4 w ręku myślało, że to jest fabryczna obudowa telefonu :) Teraz u mnie bardzo ciężko się zdejmuje, bo tyle strzałów już dostał, że się to aluminium powyginało trochę haha. Etui świetne, telefon jest naprawdę bardzo porządnie chroniony
  • Odpowiedz
@Viarus_: Mireczku, widzę, że z Warszawy jesteś. Podjedź na Politechnikę na Śniadeckich na tyłach poczty jest siedziba hurtowni GSM. Zadzwoń do nich jutro na spokojnie i spytaj się, czy Ci nie ściągną tego etui. Z tego co pamiętam to mi na zamówienie ściągali, bo kojarzę, że parę dni musiałem poczekać :)

http://www.alleshop.pl/
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Cash1337: w sumie to nie calkiem daleko od siebie mam tez sklep, w ktorym kupowalem folie do telefonu, w ktorym mi ja od razu nakleili, bardzo profesjonalnie zreszta i wiem, ze tam tez maja takie etui, ale tez chyba z plastikowa ramka :/
  • Odpowiedz
@Viarus_: Ktoś tam kiedyś niby jęczał, że przez tę aluminiową ramkę mogą być problemy z zasięgiem, ale to raczej ściema. Koledze poleciłem Neo Hybrid do S5, kupił z plastikową ramką i też jest bardzo zadowolony. Podjedź, weź do ręki i oceń czy sprawia wrażenie solidnego :)
  • Odpowiedz