Wpis z mikrobloga

Hej webMireczki, informuje zainteresowanych, ze hosting o12.pl - sie sypie i trzeba uciekac bo okret zaczyna tonac. BOK = cisza, tel=nieskoczona poczekalnia. Serwery padaja, blokady cpaneli itp.

#hosting #o12 #webdev
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja tez wlasnie mam uwalony jeden sklep klienta- i nie mysle o innych. Zawsze bylo ok i sobie ich chwalilem ale od 1.5 miecha to jakis cyrk na kolkch
  • Odpowiedz
@nabroleon: W KRS'ie też jest informacja, że nazwa.pl posiada 100% udziałów. Czy wrogie przejęcie, to wątpię. Pewnie po prostu poprzedni właściciel sprzedał firmę.
  • Odpowiedz
@lukasz-miarczynski: Oni raczej byli przecietni cenowo - jedyne co mozna miec im bylo za zle i sie nie chwala swojej ofercie jest max ilosc plikow w przestrzeni dyskowej - przestrzen jest bez limitu natomiast limit jest na ilosc plikow.
  • Odpowiedz
Hehe... nie ma czegoś takiego jak oferta bez limitów. Serwer ma swoje ograniczenia. Ja na Hekko też mam limit plików, ale to są takie limity, że stoi kilkadziesiąt serwisów i daleko do tego do końca. Sądzę, że tutaj bardziej chodzi o ograniczenie przed wirusami i spamerami.
  • Odpowiedz