Wpis z mikrobloga

@Comprido: nie wiem czemu się przejmujesz wiekiem. ja jeździłem pierwszy raz w wieku 27 a teraz śmigam i super mi idzie, 3 sezony już w alpach jeździlem. jak mawiał klasyk o nartach "ani to trudne ani łatwe, takie srednie "
@xstempolx nie że się przejmuję wiekiem, tylko po prostu żałuję że nie zacząłem jeździć wcześniej. A jeśli mogę spytać to po ilu sezonach pojechałeś w Alpy? I czy uczyłeś się jeździć sam czy ktoś Cię instruował? Ja zacząłem sam jeździć i jakoś tam mi szło. Ale niestety tylko "jakoś".
@Comprido: nie przejmuj się wiekiem. Zajebisty sport dla wszystkich bez względu na wiek. Cwicz, weź przynajmniej co jakiś czas lekcje, zebyś jezdził technicznie coraz lepiej i bezpieczniej oraz mniej się męczył.
@Comprido: byłem dwa razy w Wiśle na jakiejś górce żeby się nauczyć skręcać i tej samej zimy od razu w Alpy na tydzień, tam się szybciej nauczysz bo dużo więcej jeździsz. mój różowy mi pokazał podstawy a reszta już poszła. tez żałuję, że wcześniej tego nie ogarnąłem ale zawsze uważałem to za sport dla snobów ( ͡° ͜ʖ ͡°)