Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
RicoElectrico +93
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Oczywiscie wysylka ssh +10$ ale to wiafomo. Tak jak mocno dyskusyjna gwarancja. Ale chciales najtaniej.
Chyba postawię na goldiego. Który cashback w tym momencie wygląda najlepiej?
Co do GB vs gold to pamietaj ze GB nie "udoparnia" cie na VAT wiec w przypadku podliczania kosztow, musisz go uwzglednic. Za to ma zapewe lepsze wsparcie gwarancyjne.
Na Giving Assistant masz 6% zwrotu z Aliexpress (ebates 5%), a przy zakładaniu konta z linka z polecenia dostaniesz jeszcze 5$.
Podrzucicie jeszcze link do rejestracji z polecenia?