Aktywne Wpisy
wilang31 +16
To jaki w końcu ma kolor ta sukienka, u mnie na chacie już się prawie o to #!$%@?ą #heheszki #glupiewykopowezabawy
ewa-m +43
#nocnazmiana #weekend #depresja
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Jak śpiewał Wojciech Wojda z zespołu Farben Lehre, w utworze o "spodniach z gs-u", tak i ja śpiewam - Żadne (inne niż #rwmfm) radio na świecie, nie ma takiej audycji jak #plonacymikrofon, muzyka bardzo fajna, prowadzący ujdzie w tłoku a i tematy niegłupie la la la.
Zapraszam dzisiaj o godz. 20 na antenę Radia Wolne Mirko FM. O tej godzinie rozpoczynam audycję #plonacymikrofon, audycję którą staram się rozpalać nie tylko umysły.
Co w menu? Dobra muzyka i nostalgiczne materiały dźwiękowe, które musiałem przygotować w ramach kary!
Dodatkowo czwarte wydanie kącika #poczujvaporwave i dwudzieste siódme wydanie podróżniczego audiologa o tytule "Po Nitce do Szafy". Jak można przeczytać, zapowiada się upchana audycja, a to dopiero początek tygodnia w #rwmfm.
Zapraszam do odsłuchu i #zostanciedostrojeni
-----------
Radio Wolne Mirko FM
Ramówka, Czat, Spamlisty
Pobierz aplikację mobilną
Obserwuj tag #rwmfm
Spamlisty: |