Aktywne Wpisy

Wink +32
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +293
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

A doleję jeszcze z edycji trochę oliwy.
Okna mają zapamiętanie pozycji, ta... Jak coś wyskakuje, to koniecznie nad tym, nad czym toczy się praca przesłaniając widok. Dostosowanie GUI leży. Za każdym razem trzeba wprowadzać te same opcje: jednostki siatki, wielkość okna, itd.
Co wy człowieki go używające w nim widzicie ? Prosty ? Skuteczny ? Tani ?
#eagle #elektronika #projektowanie #elektronikadiy
zgadzam się że jest trochę zacofany. osobiście wolę już KiCada
@macgajster:
@przech:
trochę zacofana to jest Korea Północna. Eagle jest GUI na etapie dosowego edytora TAG, jest userfriendly tak samo jak pierwsze samochody spalinowe... no jak w lesie, gorzej...
tendencje - upraszczając, używanie armaty na muchę lub, jak tutaj, jakiegoś archaizmu mając nowocześniejsze rozwiązania;
narzędzia profesjonalisty - wykorzystywanie przez osoby uważające się za "profesjonalistów" niedopasowanych urządzeń do zamiarów.