Wpis z mikrobloga

@Pistaczio: to pisz ze krul a nie kurla bo już myślałem że chodzi Ci o kukizchis, ciasteczka czy ser? Krul nigdy nie dojdzie do władzy i trzeba się z tym pogodzić. Trzeba zrobić wszystko żeby zatrzymać pislamowcow
Edit: no niestety ale zjednoczona opozycję najlepiej jakby do niej dołączył się kukizchis i krul ale raczej nic z tego, więc obojętne jaka byle zjednoczona opozycja przeciwko pislamista
  • Odpowiedz
Typowi socjaliści. Zawsze łapska po cudze wyciągają. Jak nie po pieniadze to po zasługi.

@Variv: PiS to bolszewicy, nie socjaliści. Odczep się od socjalistów. (,) Piłsudski był socjalistą.

obojętne jaka byle zjednoczona opozycja przeciwko pislamista

@jakwlesie Zjednoczona w konkretnych działaniach, nie jako formacja. Do hasła "zjednoczone opozycja" podchodzę podejrzliwie, raz że to antydemokratyczne, dwa że kończy się jatkami.
  • Odpowiedz
@Andreth: masz rację mam nawet książkę Kuronia z krytyki politycznej i zgadzam się z wieloma jego poglądami na świat i życie. Dlatego też uważam że trzeba zrobić wszystko żeby ich zatrzymać.
  • Odpowiedz
@Grandek: Ooooo co za k---y, ale się zdenerwowałem, idę gotować bigos bo nie wyczymie.
Nie swoją inwestycją się chwalą a w międzyczasie u---------ą @hannazdanowska , PiS niech da Łodzi spokój, dość inwestycji straciliśmy przez ten "rząd".
  • Odpowiedz
@ShpxLbh: Dawaj baranie jakieś dowody na to że Tusk brał udział w jakiejś aferze. Jak ja nienawidzę ciemniaków, którzy łykają demotywatory/kwejki/niezależne itp itd. jak prawdę objawioną. Tyle już p--------i o tym, że Tusk rozkradł pół Europy, ale zamiast dowodów wklejają jakieś linki do p----------h szmatławców.
  • Odpowiedz
@Grandek: szczytem hipokryzji jest zwiększyć ceny wejść na lodowisko i basen tuż przed rozpoczęciem ferii.
pomijam już fakt olania łódzkich dzieci i zamknięcia czterech przenośnych lodowisk. przynajmniej jedno (a z prasy wiem ze wszystkie) cieszyło się nieustającym zainteresowaniem.
pomijam już fakt kompletnego olania przez MOSiR ferii zimowych...
ważniejszy jest czerwony kubraczek i Orkiestra......
  • Odpowiedz
@jozef-ziutek-nowak zdjęcie pochodzi z fanpage rząd dla Łodzi. Rząd. Ja pisałem ogólnie o obecnej władzy dlatego nigdzie nie napisałem o samej Szydło. Chociaż jako szef rządu odpowiada za decyzje ministrów.
Po drugie, Macierewicz jako minister MON decyduje o dysponowaniu mieniem wojskowym.
  • Odpowiedz