Aktywne Wpisy
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (8)
- B 38.2% (71)
- C 46.8% (87)
- D 10.8% (20)
Linnior88 +6
Mam mentalność starej baby , zamiast skakać po bolcach to lepie pierogi i pieke serniki , jestem też fanką serialu klan i przesiadywania w oknie
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
#4konserwy #neuropa #lodz #pis #polityka
Edit: dalej nie odpowiedziałeś na pytanie
Edit: no niestety ale zjednoczona opozycję najlepiej jakby do niej dołączył się kukizchis i krul ale raczej nic z tego, więc obojętne jaka byle zjednoczona opozycja przeciwko pislamista
@Variv: PiS to bolszewicy, nie socjaliści. Odczep się od socjalistów. (╯︵╰,) Piłsudski był socjalistą.
@jakwlesie Zjednoczona w konkretnych działaniach, nie jako formacja. Do hasła "zjednoczone opozycja" podchodzę podejrzliwie, raz że to antydemokratyczne, dwa że kończy się jatkami.
Nie swoją inwestycją się chwalą a w międzyczasie u---------ą @hannazdanowska , PiS niech da Łodzi spokój, dość inwestycji straciliśmy przez ten "rząd".
pomijam już fakt olania łódzkich dzieci i zamknięcia czterech przenośnych lodowisk. przynajmniej jedno (a z prasy wiem ze wszystkie) cieszyło się nieustającym zainteresowaniem.
pomijam już fakt kompletnego olania przez MOSiR ferii zimowych...
ważniejszy jest czerwony kubraczek i Orkiestra......
@jozef-ziutek-nowak A umiesz rozmawiać bez wstępnego obrażania rozmówcy?
1. Śmigłowce. 2. Terminal z Chin.
pierwszą u--------ł Macierewicz - drugą wojsko.....
Po drugie, Macierewicz jako minister MON decyduje o dysponowaniu mieniem wojskowym.