Aktywne Wpisy
goodbadbye +25
strasznie mnie wkurza, jak mówię, że nie planuje mieć dzieci, bo nie mam zamiaru się poświęcać i wywracać życia do góry nogami, a ktoś odpowiada „jeszcze Ci się zmieni”, gówno prawda, posiadanie dziecka to wyrok
Kodzirasek +6
Jak sobie oglądam te całe famemma to sobie myśle czy by nie wziąć testosteronu, bo w sumie ja to taki cichy i spokojny przy tych gościach a może jakbym wziął to bym nabrał pewności siebie?Skoro każdy tam bierze teścia to chyba musi działać.
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
Od przodu mamy pana kierowce - Michała. Jakoś tam zdał prawo jazdy, chociaż nie umie omijać dziur na drodze ani naprawić tagów... To znaczy silnika.
Za nim siedzi moderacja, taka typowa stara nauczycielka. Grozi paluchem dzieciakom siedzącym najbliżej niej, kompletnie nie dostrzegając, że na tylnych siedzeniach jakiś śmieszek pokazuje mijającym nas portalom... To znaczy samochodom, swój goły tyłek.
Obok nauczycielki oczywiście największe lamusy, czyli ludzie, którzy zatrzymali się na głównej i nie umieją jeździć autobusem, czyli przeglądać mirko.
Dalsze siedzenia zajmuje dzienna. Trochę śmieszkują, są niegrzeczni, ale ogólnie takie porządne dzieciaki.
No a na tych pięciu tylnych siedzeniach, w oparach benzyny unoszących się z nienaprawionego silnika nocna właśnie urządza sobie konkurs na to, kto puści najbardziej śmierdzącego bąka ( ͡° ͜ʖ ͡°)