Aktywne Wpisy

Minieri 0
Dobra bo nie da mi to spokoju - czy według was serio są nawet tutaj opłacane onuce? Bo widziałem że ten gość z Cooperem w avatarze spamuje, są jacyś inni? I jakby można to przykłady bzdur które piszą poproszę o pomocy Polski dla Ukrainy itp.
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna

Dziś mignęła mi gdzieś informacja że rosjanie stawiają w gotowości strategiczne wojska rakietowe = grożą atakiem nuklearnym i mają 1500 głowic.
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34

http://pclab.pl/news72644.html - polski przedruk 2 dni później od PClate
Nintendo wyprzedane w wielu miejscach na zachodzie. Gamestop chwali się, że ma 1.2 mln zamówień, Nintendo mówiło o 2mln konsol w pierwszym miesiącu. Do tego premiera w sezonie poświątecznym. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak tak dalej pójdzie to 3rd party devsi będą chętniej robili gry na konsole, zwłaszcza że narzędzia devowe na Switchu podobno są świetne i łatwo portować gry. Zwłaszcza, gdy się ma grę w Unity czy UnrealEngine.
#nintendo #3ds #nintendoswitch #gry
@goomba-pl
@Markuth: Mówiąc w imieniu graczy PCtowych pragnę powiedzieć, że bardzo chętnie podzielimy się z wami tymi wszystkimi g...ierkami robionymi w Unity na darmowych assetach. Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Chilli_Heatwave: Ot kolejna zwykła rewolucja w wykonaniu Nintendo. :D