Aktywne Wpisy
Robauke +503
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
Momento83 +106
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz

źródło: comment_W4RJbJcFIoXlwHnZkFEWIGEo43vHWA9o.gif
Pobierz@LibertyPrime: Pusty slogan. Np. bandyctwo na ulicach było wtedy nieporównywalnie większe niż teraz.
@marciin88: http://fakty.interia.pl/polska/news-rmf-mieszkaniec-warszawy-zginal-w-pojedynku-na-szable,nId,829195
@Dziki_Odyniec: W Paryżu? Mam wątpliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
EDIT: usunąłem xD
@RedMemeTeapot: tak wyśmiewany na wykopie "czarny kwadrat na białym tle" został pierwszy raz pokazany w 1915.
źródło: comment_AMsjWdBpyJoHUiAICf6OeIrYpCZNteWx.jpg
Pobierz@Resenbrink: i nie dostał zakażenia w tamtych czasach ?
I ta część zdania jest właśnie odpowiedzialna za tą skundloną część Polski. Ludzie którzy mają nadzieję, że zachodni Pan ich w końcu zauważy i doceni. Człowiek który robi swoje, zna swoją wartość ma głęboko w------e na to co powiedzą zachodnie dzienniki. Wymiotować mi się chce jak widzę takie teksty. Miej w------e będzie ci dane, rób swoje, pracuj, nie błagaj aż pan cię