Aktywne Wpisy
Damianowski +33
#!$%@? chłop srał pod siebie na wiecu,
Nie potrafił dobrze skleić kilku zdań
Pokonały go schody i ogólnie miał problem z chodzeniem
No ale fajnie się uśmiechał do pizzy i fajnie jadł lody.
XD
Nie potrafił dobrze skleić kilku zdań
Pokonały go schody i ogólnie miał problem z chodzeniem
No ale fajnie się uśmiechał do pizzy i fajnie jadł lody.
XD
zonobijca +222
Znakomita opinia smakosza potraw wschodnich. Zachęciła mnie do odwiedzenia lokalu mocniej, niż najbardziej wyrafinowana reklama.
"Nie chciałbym podać w zbytni egzystencjalizm, ale muszę napisać kilka ważnych rzeczy, nawet w takim miejscu. Otóż czytam sobie oceny negatwyne i tak się zastanawiam, w jakim kraju ja #!$%@? żyję. Czy naprawdę dla Sebków i Mirków czas zatrzymał w latach 90tych, że nie potrafią odróżnić dobrego kebaba (mam tu na myśli Kebab Star) od paskudnych buł z ohydnym, tłustym mięsem serwowanym chociażby w Planeta Kebab? Ludzie, czy już jedyne, co się dla Was liczy, to napchać byle czym swoje wielkie brzuszyska tuczone co weekend Tyskim i grillowaną tanią kiełbasą z Biedry po 9,99 za kg?! Czy dobra jakość sosów i mięsa w Kebab Star nie ma dla Was znaczenia? Ok, jest może nieco mniej, niż w takiej Planecie, ale o wiele smaczniej. Jednak, jak widzę, Sebki i Mirki wolą się zwyczajnie nażreć byle gównem, a jak dostaną 2 frytki mniej, to już #!$%@? tragedia. Czy naprawdę ten kraj jest skazany na nijakość tylko dlatego, że połowa społeczeństwa jest upośledzona kulinarnie i wystarcza jej smak rodem z bazarowej budy jak w Planeta Kebab? Jeśli i u Was tak jest, to nie dziwcie się, że nigdy nie wyskoczycie ponad życiową przeciętność. Przemyślcie to, naprawdę, bo inaczej do końca życia szczytem Waszych marzeń będzie BMW E46 1.8 w LPG sprowadzony „od dziadka” z Niemiec. Zanim więc dodacie kolejną negatywną ocenę, to zastanówcie się, czy to kebab jest #!$%@?, czy może jednak Wy, ponieważ nie umiecie docenić tego, co dobre. Mucha też tak przyzwyczaja się do gówna, że kawior jej nie smakuje." ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pasta #takaprawda #gownowpis #heheszki #torun #kebab #opinia
Komentarz usunięty przez autora