Aktywne Wpisy
thorgoth +466
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
To zasługa większego sprzętu, lepszych genów, czy siły?
@Hanyu: mlecz też rośnie wszędzie, a o róża jest delikatna. Sory za porównanie, ale przecież jest identyczne do twojego. Wiadomo, że człowiekowi nie chce się rąk myć, że lewactwo mówi: po co się uczyć, wysilać? Itd. A człowiek jest postacią która musi się rozwijać, bo inaczej zdycha. Staje się zdziczała. Więc cel jest nie w
Po drugie: przykro mi, że nauka dała ci w twarz.
Po trzecie: nikt nie napisał że czarny jest zdziczały, więc... spójrz punkt 1 a później 2, później wróć do 3 (tak tylko abyś się nie zgubiła).
Dalej jest tylko trudniej: porównujesz ludzi do psów, ja jeśli już, to wolę do kwiatów. Róża jest rośliną skomplikowaną i trzeba o nią dbać. I tu jest
@Hanyu: bzdura. Lewacy gdyby nie mogli nienawidzieć ludzi w imię obrony "mniejszości" to by z rozpaczy w przepaść się rzucili. Każdy wie na czym polega lewacka agresja "w obronie mniejszości".
Bzdura. Powinnaś mi zapłacić za nauki, bo to podstawówka powinna zrobić, a jak masz takie braki w wiedzy, to powinnaś ładnie pytać, a nie osądzać.