Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Atencja na portalach rankowych jest cos warta? Dziś wstawiłam zdjęcia w sukience, figura to raczej mój atut. Dziś dostałam jedne numer telefonu, ze cztery zaproszenia na kawę, jedno na lodowisko, jedno na spacer, jedno na herbatę. Usłyszałam, że jestem "bardzo ładna" "piekna" dziwili się, że szukam kogos w internecie. I akurat dziś kiedy dałam spoko zdjęcia to była atencja od przystojnych facetów. I wiecie co? Nadal nie wierzę, że jestem ładna :D To znaczy w realu tez jakaś atencja jest, ale jestem piwniczak i uciekam od tego. Mój znajomy też mi ostatnio napisał, że jestem bardzo ładna. akurat on widzi mnie na żywo. Wierzyć im mireczki? Na tych portalach piszecie komplementy tym które rzeczywiscie są dla was ładne? Czy oszukujecie? #logikarozowychpaskow #tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 25
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jeden rabin powie tak drugi nie, na portalach randkowych rabin zazwyczaj gada bo chce poruchać.. ale ogólnie dla jednych będziesz ładna dla innych nie ;P czyli jesteś ładna, a jak chcesz to moge ocenić na żywo na spacerze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz