Aktywne Wpisy
pieczarrra +340
Patrzycie na umierającego kotka. Ma 15 lat, dwa miesiące temu miał wyciętego guza obok dupki. Okazało się, że ma drugiego, nieoperacyjnego w bebeszkach. Straszne schudł i zmizerniał. Czuje się dobrze, ale wiem, że to kwestia miesiąca, może paru.
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
DzikiWonsz221 +61
#przegryw jak za @qew12 nie przepadam bo to oskarek zwykły co się z koleżaneczkami spotyka tak to co sie stalo pod jego wpisem dobrze obnaza i pokazuje obraz normictwa
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
Atencja na portalach rankowych jest cos warta? Dziś wstawiłam zdjęcia w sukience, figura to raczej mój atut. Dziś dostałam jedne numer telefonu, ze cztery zaproszenia na kawę, jedno na lodowisko, jedno na spacer, jedno na herbatę. Usłyszałam, że jestem "bardzo ładna" "piekna" dziwili się, że szukam kogos w internecie. I akurat dziś kiedy dałam spoko zdjęcia to była atencja od przystojnych facetów. I wiecie co? Nadal nie wierzę, że jestem ładna :D To znaczy w realu tez jakaś atencja jest, ale jestem piwniczak i uciekam od tego. Mój znajomy też mi ostatnio napisał, że jestem bardzo ładna. akurat on widzi mnie na żywo. Wierzyć im mireczki? Na tych portalach piszecie komplementy tym które rzeczywiscie są dla was ładne? Czy oszukujecie? #logikarozowychpaskow #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora