Wpis z mikrobloga

@Janusz_Lubikwasa Do clio będzie, ale nie do cięższej meganki. Poza tym 1.6 pali tyle samo i jest mocniejsze. Jeśli chcesz sam tym autem powoli się toczyć po mieście to będzie ok, ale jak wsiądzie kilka osób do środka, to wtedy będzie masakra.
@Janusz_Lubikwasa: unikaj drugiej generancji scenika, meganki i laguny, te auta to straszne padaki, trapi je głównie padająca elektronika, właśnie mój znowu przestał odpalać, #!$%@? wie czemu, już chyba piąty raz w ciągu 3 lat

One mają zajebiście dobry współczynnik cena/rocznik i wyposażenie. Jakaś toyota z tego samoego rocznika i gorzej wyposażona może być 2x droższa. Ale ta cena nie jest niska bez przyczyny.

Jest niska dlatego, że pół roku auto ci
@Janusz_Lubikwasa: szukaj golfa 4, leona, audi a3, nie patrz na rocznik, kupisz młodą renówke, tanio, ale połowe wartości tego samochodu władujesz w lawete, elektryka, mechanika i części, jak chcesz to moge poszukać komentarza, z listą rzeczy, które odmówiły posłuszeństwa w mojej
@Janusz_Lubikwasa: Bardzo dobre będzie A3 8L 1.8, ew. 1.8T, ale bym nie przesadzał na pierwsze auto, poza tym 1.8 ma te 125 koni i naprawdę jedzie dobrze. Samo auto bez wad praktycznie, blacha, silnik, brak problemów z elektryką/elektroniką. Nie każdemu się podoba (np. ja go nienawidzę, dla mnie typowe babskie auto), ale ogólnie jest to bardzo dobry hatchback ze starych, dobrych czasów motoryzacji. Rocznik nieistotny, szukaj bez szpachli i w dobrym
@Janusz_Lubikwasa meganki tylko po lifcie tzn nie tylko meganki bo wszystkie niżej wymienione modele renault kupuje się po lifcie. A ta megane jest juz po fl chyba więc jak nie była uderzony mocno i po powodzi to dobre auto. Mam kontakt z taką tylko kombi i 1.6 po fl i uwaga handlarz kupił,na sprzedaż i ma trzeci rok. Zero problemów. Nawet lpg założył. Ojciec ma laguna II po fl w 2.0t jedyna