Aktywne Wpisy

Ballabird +572

SoplicaTadeusz +59
Zastanawiam się czy gdybym zamontował sobie kamerkę w samochodzie to w przypadku zarejestrowania jakiegoś łamania przepisów na drodze mogę to zgłosić na policję? Tzn czy moje nagranie z kamerki może być wykorzystane jako podstawa do ukarania np. jakiegoś idioty wyprzedzającego na ciągłej? Zainspirował mnie do tego komentarz @cwlmod który chwali się i jest bardzo dumny ze swojego łamania przepisów i narażania życia niewinnych osób na niebezpieczeństwo. Gdybym mógł pomóc ukarać chociaż
źródło: temp_file2210496656479150415
Pobierz

(https://www.reddit.com/r/london/comments/5n9bl0/is_it_usual_that_supermarkets_in_london_turn/)
Walcze o dobrą sprawe, na moim osiedlu w #londyn na bierząco kradną rowery a supermarket ASDA twierdzi że po północy wyłącza kamery (supermarket działa 24/7). Sprawa została zgłoszona na policje, ale wątpie że czegoś się doczekam. J----e google na oczach garstki ludzi hurtowo, bezwstydnie z--------a rowery przypiete do stojaka. Wieczorem przy bankomatach stoją goście z nożami, a policji jak nie widać tak nie ma...
#pomocy #wembley #ha9 #uk #emigracja #emigracjabezroweru w sumie.
Odbył się już jeden protes, planowanw są dwa kolejne. Na ręcę przedstawicieli rządu, mera i szefa londyńskiej policji zostały złożone petycje. Media podchwyciły temat. Sadiq Khan podjął temat(szczególnie, że złodzieje na skuterach nie tylko kradną motocykle ale też dokonują rabunków), podległa mu policja