Wpis z mikrobloga

Co się właśnie odwaliło. Budzi mnie jakiś hałas. Wstaję, patrzę, a koło łóżka stoją dwie walizki. Moja dziewczyna się w pośpiechu zbiera z mieszkania wszystkie swoje rzeczy. Gdy wchodzi do sypialni patrzy na mnie z politowaniem. Próby wyjaśnienia o co chodzi spełzają na niczym. "To nie ma sensu, tak będzie lepiej" to jedyne wyjaśnienie jakie usłyszałem. Stałem jak wryty, a ona w tym czasie opuszczała mieszkanie.

Wtedy do mnie dotarło... Ręka powędrowała do tyłu głowy. Osłupiałem, z mojej potylicy wyrastał dorodny kuc. Odchylam Cottonworldy - stulejka. Wszystko stało się jasne, szybkie logowanie na Wykop tylko to potwierdziło. Zostałem bordo.

#przegryw #takbylo #truestory

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ogrod87: No wiem, przecież nie napisałem, że to moje, choć w sumie mogłem otagować #niemoje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Już dawno temu w gorących widziałem ten wpis i zapamiętałem fragment o dorodnym kucu, natomiast Google znajduje tylko post, do którego linkujesz. Fragment z Cottonworldami dodałem sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dobra, to ja podepnę się pod wątek i zapytam: jak to możliwe, że miałem ranking tam coś 1500 i nagle z tego zrobiło mi się 500. Lubię wykop, ale praktycznie żadnym znaleziskiem nie zainteresowałem społeczności i zachodzę w głowę jak to się stało, praktycznie w dzień czy dwa :|
  • Odpowiedz