Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
KrzysiekBee +3
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.0% (280)
- Nie 85.0% (1590)
#rzeszow #snowboard
@joolekk: W najbliższy weekend zaczynają się ferie - jest sens tam w ogóle jechać w tym terminie?
@joolekk akurat na piwie niekoniecznie mi zależy ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale tłok już irytuje, szczególnie jak się nie ma pojęcia o jeździe.
Różnice w cenie wypożyczenia sprzętu są podobne na tych stokach, macie jakieś info?
Gogołowa nie odwiedzałem.
Sprzęt możesz pożyczyć w Rzeszowie, wydaje mi się, że to najkorzystniejsza opcja
@joolekk: a jakieś podpowiedzi co warto pożyczyć? Na razie wyobrażam sobie to tak, że pożyczam samą deskę - we własnym zakresie: bielizna termoaktywna + jeansy + jakiś dres ze sztucznego materiału, a na górę także kurtka + "uszatka" i rękawiczki. Styknie?
Na początek jakieś hipermarketowe narciarskie spodnie powinny być ok, serio, chociaż trochę bardziej nieprzemakalne niż jeansy/dres ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki.