Wpis z mikrobloga

@bombastick: Nie wiem, czy zauważyłeś, ale to był cytat. Jest zdjęcie z drona zrobione w dniu wymarszu na Tempelhof i na pewno nie ma tam 3000 osób. Nie ma nawet 300.
Oprócz tego:

We are going to Aleppo. What will happen then? Will they send bombs on our 5000-people crowd? Will they dare to do that?!
We are going to Aleppo. What will happen then? Will they send bombs on our 5000-people crowd? Will they dare to do that

@kiclaw: jeżeli coś komentuje to prznajmniej próbuję posiąść jakąś elementarną wiedze w tej materii, ty komentujesz na podstawie zdjęć i wpisów na wykopie. A wystarczy poprosić wujka google co ma do powiedzenia na hasło "Marsch nach Aleppo". Więc i w skrócie napisze te 3 tys to ludzie, którzy
Pobierz bombastick - > We are going to Aleppo. What will happen then? Will they send bombs on...
źródło: comment_Rs1yJndbcYUSkBxl5frhTepE4xWmOMok.jpg
@bombastick: Nie z wpisów na wykopie, tylko z ich oficjalnej strony i profilu na FB (oba cytaty stamtąd pochodzą, wspomniane zdjęcie również)! Poza tym mam koleżankę mocno zaangażowaną w ten projekt, która startowała z Berlina i szła w marszu przez kilka dni. I do tej pory wrzuca na FB wpisy, że w Aleppo bombardujo szpitale, chociaż już kilka razy jej mówiłem, że bitwa o Aleppo jest zakończona.
3000 miało ruszyć, wyruszyło ok 300, 5000 ma dojść, nie dojdzie pewnie nikt.

@kiclaw: jakie 3 tys miało ruszyc, człowieku 3 tysiace wyraziło chec uczestnictwa w marszu na całej trasie rozumiesz to rotacyjnie? dzisiaj 100 jutro 20 pojutrze 50 uczestników bierze udział Zatwardziałych uczestników deklarujacych pokonanie całej trasy jest 30-40 . Zdjecie z oficjalnej strony, chyba nie sadzisz że ktos z tym dzieciakiem chce dojsc do aleppo
Pobierz bombastick - > 3000 miało ruszyć, wyruszyło ok 300, 5000 ma dojść, nie dojdzie pewnie...
źródło: comment_TrGxsOLCkgpeCUYzzLzmeUkQUJdHpdoL.jpg