Aktywne Wpisy
mateuszmozol +18
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
czerwonykomuch +146
I CO FAJNOPOLAKI?
W ciągu doby cała ukraińska wyprawa została rozbita. Tysiące rannych i zabitych. Spalony sprzęt NATO będzie prezentowany na placu czerwonym w Moskwie - stolicy nowego, wielobiegunowego świata. Zełeński (Grynberg) znów posłał Ukraińców na rzeź, samemu zostając miliarderem. Do ostatniego Ukraińca. Jak mówił Pan Prezydent Putin, twórca idei rozsądnego konserwatyzmu, Wielka Rosja jeszcze nawet nie zaczęła, zobaczycie dopiero jak wejdzie drugi rzut wyposażony w pozbawione analogów na świecie czołgi T-14
W ciągu doby cała ukraińska wyprawa została rozbita. Tysiące rannych i zabitych. Spalony sprzęt NATO będzie prezentowany na placu czerwonym w Moskwie - stolicy nowego, wielobiegunowego świata. Zełeński (Grynberg) znów posłał Ukraińców na rzeź, samemu zostając miliarderem. Do ostatniego Ukraińca. Jak mówił Pan Prezydent Putin, twórca idei rozsądnego konserwatyzmu, Wielka Rosja jeszcze nawet nie zaczęła, zobaczycie dopiero jak wejdzie drugi rzut wyposażony w pozbawione analogów na świecie czołgi T-14
Faza pucharowa – Mecz 99
Tag do obserwacji: #mirkoserial | Wyniki fazy pucharowej: KLIK
WAŻNE! Prócz głosowania proszę także o plusowanie ankiet, gdyż samymi głosami nie da się już najwyraźniej wejść w gorące, a jest to konieczne żeby w zabawie wzięła jak największa liczba osób. Dziękuję :)
Zasady: W ankietach głosujemy na najlepsze naszym zdaniem seriale. Wedle życzenia Mirków i Mirabelek, tym razem ocenimy seriale aktorskie powstałe w latach 2000-2016! Do kolejnej rundy przechodzi serial z większą liczbą głosów. Seriale zostały rozlosowane po wcześniejszym podzieleniu na koszyki zgodne z ich popularnością w fazie grupowej oraz oceną na Filmwebie, nie dojdzie więc do sytuacji, w której już na samym początku spotkają się najlepsze seriale. Głosowania trwają do momentu zapisania wyników, ale nie krócej niż 24 godziny.
Proszę o głosy, plusy i obserwowanie tagu.
Miłej zabawy :)
#glupiewykopowezabawy #ankieta
#wataha #pacyfik
WYBIERZ LEPSZY SERIAL
@Shirako: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Siedzimy wieczorem rodzinnie przed telewizorem, zaczyna się, a tu co? Gówno ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Cały odcinek 0 akcji, tylko żołnierz rucha się cały odcinek i chodzi po mieście, pszypał.
Troche niezręcznie, ale reszta serialu dobra ( ͡° ͜ʖ ͡