Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +108
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1237
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
W Polsce takie wartości osiągane są praktycznie codziennie - i nikt się tym nie interesuje. W Kielcach dopiero zanieczyszczenie na poziomie ponad 400(!) mikrogramów spowodowało jakąkolwiek reakcję. Przy czym - u nas takie wartości osiągnęły zarówno pyły PM10 jak i jeszcze groźniejsze PM2,5.
TAK - u nas jest wielokrotnie gorzej i NIKT NIC Z TYM NIE ROBI a my się trujemy. I nie myślcie sobie, że jak nie wychodzicie z mieszkania to was to nie dotyczy - W MIESZKANIACH TEN PYŁ SIĘ KUMULUJE, więc siedząc w środku możecie się nawdychać jeszcze więcej niż na zewnątrz! Gdy na zewnątrz smog zostanie wywiany to u was w mieszkaniach jego stężenie może być jeszcze bardzo wysokie!
#smog #neuropa #polska
@jestespajacem: To nie jest smog PRZEMYSŁOWY. Niemcy mają o wiele więcej przemysłu, ale nie mają smogu.
@jestespajacem: Panie Pajacu, zła i niedobra Łunia Jewropejska wymusiła na polskich elektrowniach
i przemyśle stosowanie odpowiednich pieców i filtrów. Gdyby nie te wymogi to dzisiejszy stan były jeszcze gorszy. Większość smogu to pochodna domowych palenisk z surowcem opartym na gumie i plastiku włącznie oraz transportu samochodowego.
Komentarz usunięty przez autora
Teraz ja sie posmieje z waszego krwioplucia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zatrucie tak nie dziala, ze nagle. Bo i papierosow by wtedy ludzie nie palili. Ale jeden dozyje 50,
@publiczny2010: Hurr jeszcze bardziej się od Rosjan uzależnić durr
@mysz0n: http://www.poznan.pl/mim/wos/news/wnioski-do-kawki-na-2017-rok,101370.html
lewakujcie dalej to na pewno każdego będzie stać na czyste powietrze.