Aktywne Wpisy

mike-contractors +59
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja

Blueweb +5

#wot
sprawdzam: słabe staty xD
Pooglądaj tutoriale na yt i zaczniesz lepiej grać. Niszczenie innych czołgów nie grając artą wbrew opinii arciarzy jest bardzo łatwe, trzeba tylko myśleć.
Nigdy w żadnej grze nie spotkałem się z takim ciśnieniem na staty. Najbardziej denerwują idioci biorący szanse na zwycięstwo na serio i widząc wszystko poniżej 50% kampią dupę z tyłu i przyczyniają się do przegranej. Rak
Czyli wypisz wymaluj arty. Pasożyty #!$%@? xD
@KCPR: tak, żeby być fragiem. Albo najlepiej się utopić. WoT ma być grą zespołową a arciarze to #!$%@? kradnące graczom z pierwszych linii, którzy biorą na siebie cały ciężar walki i pracują na zwycięstwo, dmg i exp.
@KCPR: xD Grałem jak nie ogarniałem gry. Później nauczyłem się grać i sprzedałem to gówno.
Żeby wykręcić dobry wynik wystarczy być słabym graczem. Jeśli ktoś jest ogarniętym graczem i gra artą to robi kosmiczne wyniki.
Nie wiem, weź wejdź sobie w War Thundera na tryb symulacji, pograj jedną bitwę 2-3h i zobaczysz, że arta w world of tanks to przemyślany twór, bo czołgi w tej gierce walczą między sobą w górzystym terenie XD w War Thunderze spadają bomby takie np. 2
Nie. Raczej uuuu jak nie masz 50000 bitew i Przynajmniej 2,5k wn8 to nie wypowiadaj się o arcie xD
No, wystarczy kampić za budynkiem albo kamieniem całą grę. Albo nie jeździź czołgami które nie mają szans uciec przed artą. Ty
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@KCPR: mógłbym być topfragerem ale takie pasożyty jak ty kradną dużą część wysiłku.
@KCPR: to tylko reakcja to słabą mechanikę gry i ludzi którzy ją bronią bo to ich jedyna szansa na jakieś osiągnięcia.