Wpis z mikrobloga

@KCPR: patrzę: gra artą wiec słabe staty
sprawdzam: słabe staty xD

Pooglądaj tutoriale na yt i zaczniesz lepiej grać. Niszczenie innych czołgów nie grając artą wbrew opinii arciarzy jest bardzo łatwe, trzeba tylko myśleć.
@jos lol Dlaczego wot jest jedyną grą w której community się spuszcza nad statystykami i kolorami graczy? Wiem kompletnie wszystko i znam mapy,. Oglądam od czasu do czasu topowych polskich jutuberów w tematyce tej gry.
Nigdy w żadnej grze nie spotkałem się z takim ciśnieniem na staty. Najbardziej denerwują idioci biorący szanse na zwycięstwo na serio i widząc wszystko poniżej 50% kampią dupę z tyłu i przyczyniają się do przegranej. Rak
@KCPR: nigdzie nie powiedziałem, że specjalista.

Artyleria ma jechać na pierwszą linię?

@KCPR: tak, żeby być fragiem. Albo najlepiej się utopić. WoT ma być grą zespołową a arciarze to #!$%@? kradnące graczom z pierwszych linii, którzy biorą na siebie cały ciężar walki i pracują na zwycięstwo, dmg i exp.
@jos Pisz podanie do Rosji albo przestań grać noobie. To samo było w War Thunderze, gdzie nooby płakały, że Tygrys spotyka czasami IS-2. Wystarczy się przystosować albo nie grać, po co być rakiem.
@KCPR: nie ma opcji, żeby się przystosować. Pograj więcej, nabierz umiejętności to zobaczysz jak przyjemnie jest grać z artami w jednej lub drugiej drużynie. Statystyki mówią jasno - słabi gracze mają najwięcej fragów grając artami, dlatego nimi grają, bo to ich jedyna szansa na poczucie "władzy". 3-4 fragi średnio na arcie, na każdym innym czołgu 0,5 w porywach 0,8 fraga na bitwe xDD
@jos Pograj artylerią to zobaczysz, że aby wykręcić dobry wynik trzeba być bardziej mobilnym i przewidujacym niż TD. Ogólnie nie trzeba dużo grać, żeby zobaczyć, że każda bitwa wygląda tak samo - ciężkie na przepychacz, niszczyciele w krzaki a lekkie w to samo spoterskie miejsce na mapie. World of tanks jest bardzo monotonną grą i nie ważne czym grasz to i tak twoja gra nie różni się od reszty. Dochodzi do tego
Pograj artylerią to zobaczysz

@KCPR: xD Grałem jak nie ogarniałem gry. Później nauczyłem się grać i sprzedałem to gówno.

że aby wykręcić dobry wynik trzeba być bardziej mobilnym i przewidujacym niż TD

Żeby wykręcić dobry wynik wystarczy być słabym graczem. Jeśli ktoś jest ogarniętym graczem i gra artą to robi kosmiczne wyniki.
@jos Rozmowa z tobą jest słaba, ciągle podprogowo piszesz "uuuu jak nie masz 50000 bitew i Przynajmniej 2,5k wn8 to nie nazywaj się prawdziwym graczem" XD

Nie wiem, weź wejdź sobie w War Thundera na tryb symulacji, pograj jedną bitwę 2-3h i zobaczysz, że arta w world of tanks to przemyślany twór, bo czołgi w tej gierce walczą między sobą w górzystym terenie XD w War Thunderze spadają bomby takie np. 2
@KCPR:

uuuu jak nie masz 50000 bitew i Przynajmniej 2,5k wn8 to nie nazywaj się prawdziwym graczem

Nie. Raczej uuuu jak nie masz 50000 bitew i Przynajmniej 2,5k wn8 to nie wypowiadaj się o arcie xD

Arta w wot to nic strasznego, wystarczy nie wyjeżdżać na otwarte pole jak #!$%@?.

No, wystarczy kampić za budynkiem albo kamieniem całą grę. Albo nie jeździź czołgami które nie mają szans uciec przed artą. Ty
Ktoś musi niszczyć takich topfragerów jak ty

@KCPR: mógłbym być topfragerem ale takie pasożyty jak ty kradną dużą część wysiłku.
jacy wy jesteście toksyczni.

@KCPR: to tylko reakcja to słabą mechanikę gry i ludzi którzy ją bronią bo to ich jedyna szansa na jakieś osiągnięcia.