Aktywne Wpisy
Kindybal_xD +43
#logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw
Ukrainka mówi że facet ma zapierd*lać a ona siedzieć w domu, że jak ma żyć z chłopem 50/50 to facet leci out. Najgorsze że się taki bankomat znalazł i to z polski xD
Ukrainka mówi że facet ma zapierd*lać a ona siedzieć w domu, że jak ma żyć z chłopem 50/50 to facet leci out. Najgorsze że się taki bankomat znalazł i to z polski xD
Grzesiek1010 +8
Mirki jest sprawa
Sprzedałem auto dwóm znajomym w listopadzie Mazda 3 2006r diesel
spisaliśmy umowę odjechały
po 3 msc różowa dostaje wiadomość od jednej z dziewczyn że mazda stanęła na środku autostrady i silnik do wymiany ! + inne wady ukryte ( sugerują że ukryliśmy wady )
chciałem iść na ugodę i dać kasę bo zrobiło nam się szkoda
teraz znowu napisała do różowej że uwaga mechanik koszt naprawy wycenił na równowartość
Sprzedałem auto dwóm znajomym w listopadzie Mazda 3 2006r diesel
spisaliśmy umowę odjechały
po 3 msc różowa dostaje wiadomość od jednej z dziewczyn że mazda stanęła na środku autostrady i silnik do wymiany ! + inne wady ukryte ( sugerują że ukryliśmy wady )
chciałem iść na ugodę i dać kasę bo zrobiło nam się szkoda
teraz znowu napisała do różowej że uwaga mechanik koszt naprawy wycenił na równowartość
Taniej jest grzać 24/7 i aby zmieniać sobie temperaturę w zależności od tego kiedy jesteśmy w domu, czy może taniej jest włączać ogrzewanie na full, i jak się nagrzeje wyłączać, a jak nas nie ma w domu to całkowicie wyłączone.
Co pochłonie więcej energii/paliwa
włączanie ogrzewania na krótko aby podgrzać pomieszczenia.
Czy może utrzymanie stale jakiegoś tam zakresu temperatur co zużyje mniej paliwa, bo powietrze jest nagrzane ale za to musi chodzić 24/7 przez co nie koniecznie wyjdzie taniej.
#ogrzewanie #sezongrzewczy #cieplo #fizyka
A to dlatego, że całe oszczędności z procesu wychłodzenia trzeba potem "odpracować" w czasie dogrzewania.
* nie dotyczy kilku(nasto) dniowych przerw.