Aktywne Wpisy
Bogaty_grubas +133
USA wysyła grupę bojową z lotniskowcami do Izraela - WSJ.
Grupa bojowa z amerykańskim lotniskowcem USS Gerald Ford udaje się do Izraela z ogromnym pakietem pomocy wojskowej, w tym dodatkową amunicją dla Żelaznej Kopuły
Lotniskowiec przewozi 90 samolotów i F-35C, towarzyszy mu także krążownik z rakietami kierowanymi i kilka niszczycieli, a pod wodą – okręt podwodny o napędzie atomowym – podaje WSJ.
#izrael #wojna
Grupa bojowa z amerykańskim lotniskowcem USS Gerald Ford udaje się do Izraela z ogromnym pakietem pomocy wojskowej, w tym dodatkową amunicją dla Żelaznej Kopuły
Lotniskowiec przewozi 90 samolotów i F-35C, towarzyszy mu także krążownik z rakietami kierowanymi i kilka niszczycieli, a pod wodą – okręt podwodny o napędzie atomowym – podaje WSJ.
#izrael #wojna
wykoko +345
Zaraz zaraz, czyli chłop ma zniszczone życie i zabrane wszystko na co zapracował bo 9 lat temu pisał obleśne teksty do dwóch dziewczyn? To wszystko? Skoro nie było materiałów że jest pedofilem to trzeba było to inaczej rozegrać żeby ludzie go nie wpakowali do worka z pedofilami. Film Konopa nie wniósł kompletnie nic. Dramat. Niech grubasek se wraca na YT i niech robi to co robił.
#famemma #polskiyoutube #pandoragate
#famemma #polskiyoutube #pandoragate
- na fakturę VAT
- cena do 2k brutto
- pamięć wbudowana co najmniej 64GB
- RAM nimimalnie 3GB
Planowałem kupić Xiaomi Mi5S, ale kumpel powiedział mi, że niedługo ma wejść 6S i lepiej poczekać. Prawda to? Jak długo będę musiał czekać, jeżeli np. w marcu wyjdzie nowe Xiaomi 6S, aż będę je mógł kupić w Polandii na fakturkę? A może warto coś innego w tej cenie?
#android #smartfon #mi5 #mi5s #mi6
Komentarz usunięty przez autora