Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
Z braku szansy na mieszkanie zaczynam rozważać kupienie działko ROD. Wszyscy i tak tam mieszkają cały rok, całe życie nikt tego nie rusza. Może to jest mega life hack, zamiast zapłacić 400 000 za kawalerke wydam 180 000 na domek wykończony na działce praktycznie w dużym mieście. Jak myślicie, oszukałem system, iśc w anarchie? Jakie są minusy tego pomysłu. Mogą mnie wyrzucić? Ale niby jak skoro wtedy będe bezdomny a to przestępstwo
#motoryzacja #czarneblachy a raczej zardzewiałeblachy ( ͡° ͜ʖ ͡°) #wrosty #klasykimotoryzacji #zlomboners
To w jaki sposób przechowuje się pojazdy na parkingach policyjnych woła o pomstę do nieba. Kiedyś czytałem jak zarekwirowali jakiemuś oszustowi na początku lat 00. dwa Porsche Cayenne (chyba w celu odzyskania długu bo były warte z milion złotych) i zamiast je sprzedać czy chociaż jakoś należycie przechować (w garażu, albo przynajmniej pod plandeką) to trzymali je na dworze - kompletnie przerdzewiały i trzeba je było sprzedać na złom.
Nikt im nie potrąci z pensji jak coś zginie albo ulegnie zniszczeniu, a że nie ich to mają to w dupie. Typowo PRLowskie podejście - czy się stoi czy się leży trzy tysiące się należy.
Mogliby choć część z takich aut wystawić na aukcję, ta Supra, Maluch albo kredens nie były w takim złym stanie, a pewnie ktoś by je kupił i odrestaurował. Wiem że niektórych aut się nie
a dobra widzę zdjęcie XD
Nie wiem za ile poszło bo za długo trwały formalności przed licytacją a nie chciało mi się czekać.
Stan auta był agonalny, na lawete by się go nawet nie wciągnęło, bo by się rozsypał, łatwiej