Wpis z mikrobloga

@Kurajmo: Ale że ossochosi? Nie wiedziałeś w co się pakujesz? Ten system zapomniany przez Boga i ludzi nie stał się archaiczny przed miesiącem. Z resztą surfowanie po internetach z taką rozdzielczością ekranu to i tak wątpliwa przyjemność.
@Kris_Gravedigger: no nie nie wiedziałem bo to mój pierwszy i ostatni telefon od #blackberry za razem. Człowiek był najwny i myślał że to może coś w stylu symbiana. Bo na bank nie Android ani IOS. Za tanie.
A tu zonk, pustki w markecie, internet ledwo działa. Dobrze że bateria chociaż tydzień trzyma. Jedyny plus
@Kris_Gravedigger: no niestety miałem bardzo budżet ograniczony bo aż 100 zł magiczne. Nic z Androidem wtedy nie było. Dosłownie same nokie bez symbiana itp. Najl;epszy był Blackberry i z pudełkiem jako jedyny. To kupiłem. Sam tylko mu simlocka zdjąłem i do tej pory się mnie trzyma. I zdechnąć nie może. Boże ile on już upadków przeżył to masakra.
Teraz to już do końca będę go trzymać póki się nnie rozleci. Bo
@Kurajmo: OK, to jak 100 zł, to rzeczywiście niewielki wybór. Zdechnąć pewnie długo nie zdechnie. Jak już będziesz miał coś nowszego, to polecam jednak zatrzymać BB, wsadzić tam kartę Virgin na darmowym planie Freemium i korzystać jako tokena do banku albo ewentualnie jako spamowego numeru.
@Kurajmo: Miałem na myśli wszystkie BB OS do 10, bo tam ponoć sytuacja się polepszyła. Sam miałem max OS 6 (BB 9000, 9700, 9780 i zrezygnowałem, bo nie widziałem lepszej alternatywy w tanich terminalach, a q10 było wtedy drogie).