Aktywne Wpisy
again_and_again +1377
mirko_anonim +41
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
1.Youtube- Mariusz Qu
2.Telchina.pl -KarlosW
3.Facebook -Agnieszka Pawelec
4.wykop @toko
Zwycięzcy proszeni są o podanie odpowiedzi na pytanie konkursowe i o wybór nagrody zaczynając od pozycji pierwszej.
Nagrody do wyboru: http://telchina.pl/giveaway-prezenty-na-swieta-od-banggood-com-t31816.html
Aby nie przegapić recenzji sprzętów z Chin, kuponów, okazji i konkursów, to obserwujcie tag #telchina , a także największe polskie forum o chińskich telefonach i zakupach z Chin - na forum są obecni przedstawiciele największych chińskich sklepów, tam zawsze znajdziesz najlepsze promocje i kupony zniżkowe.
Zapraszam też na:
fanpage telchina
grupa FB o zakupach w Chinach
Sposoby płatności, zwroty części płatności i kupony zniżkowe
Kanał telchina.pl
Testy, recenzje i nowości z Chin
Wszystkich lubiących zakupy z Chin, zapraszam do odwiedzin działu gdzie chińskie sklepu publikują kupony zniżkowe i promocje:
Aspekt techniczny, płatność, zwrot części płatności, wyszukiwarka znanych marek na aliexpress na blogu Aliexpress
Recenzje zakupów z Chin: https://www.youtube.com/channel/UC7GZW-dOIMFKihSp954TMQA
#rozdajo #banggood