Aktywne Wpisy
mam_spanko +439
Pomyślcie sobie jaka kiedyś była Małyszomania tylko dlatego że Polak tam dominował parę sezonów, w sporcie który interesował max 5 krajów. To samo Pudzian, jak strongmanów oglądało max 20 osób xD
Teraz mamy totalna dominatorke w najbardziej prestiżowym sporcie na świecie xDD
Ciężko to sobie wyobrazić
#tenis
Teraz mamy totalna dominatorke w najbardziej prestiżowym sporcie na świecie xDD
Ciężko to sobie wyobrazić
#tenis
pawelczixd +167
Teraz przez kilka mcy jeździłem sam.
Na święta się ogłosiłem. Mimo wyjazdu o 4 nad ranem w wigilie znalazlem osoby, co mnie zdziwilo w sumie troche.
Gosci po ~40 lat. Podjedź pod adres, zawieź pod adres. super fajnie poleca ... 4/5
Pamiętajcie, że starzy ludzie i brzydkie laski najczęściej dają oceny z dupy (albo nie rozumieją, że jeśli nie było jakichś zgrzytów to się daje maksa)
Swoją drogą żeby mieć jakąś rangę trzeba mieć pozytywów od <60-90% to jakiś #!$%@? śmieszny żart.
Jaki to ambasador jak co 10 osoba daje negatywny komentarz. Tam chyba się komuś #!$%@?ło i zapomniał '9' dać na początek ( np 99,9%) xD
W sumie nie wiem dlaczego nie ogłosiłem się na grupach fb. Nie dość, że ludzie młodzi, często znajomi, to i odzew większy, bo się nie trzeba #!$%@?ć z opłatami. A nawet moj rozowy wolal jechac busem niz sie z tym #!$%@?. Tyle ze ja jeszcze mialem darmowe. A gosc i tak mial #!$%@? na podroz, tel wylaczony, na pw nie odpisuje. a o godzinie odjazdu dzwoni z innego nr ze on czeka. no #!$%@? xD
Odziwo mam 100% pozytywów 5/5
takie opłaty to powinien płacić kierowca. To on wystawia ogłoszenie i redukuje koszty.
Tylko blabla nie znalazłoby wielu idiotów płacących 20zł (6zł x 3) za wystawienie głupiego ogłoszenia xD
Ponadto, korzystanie z naszego serwisu daje Ci dużo więcej pewności i bezpieczeństwa. Nasz dział
@BlaBlaCar: wg mnie 3/5 to średni. jeśli nie mam zastrzeżeń to daje 5.
a rewelacyjnie to by mogło być jakby mi dawali średnią hawajską podczas podróży. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a pewności i bezpieczeństwa to mi za przeproszeniem #!$%@? dajecie xD
Pobieracie kase za pokazanie numeru (rezerwacje), jeśli ktoś nie odbiera
@czlowiek_klapek: Dobrze poznać punkt widzenia pasażera. Z punktu widzenia kierowcy jest tak, że podajesz w ogłoszeniu godzinę wyjazdu. W opisie wyraźnie zaznaczasz gdzie będziesz czekać. Podana jest marka i kolor samochodu.