Aktywne Wpisy
Itslilianka +115
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
Chlor2115 +128
Ile kosztuje 30mg metylofenidatu na darkmarketach, kupując 10-30 tabletek ritalinu? Bierze się go do nauki kilka dni przed, czy na samo pisanie egzaminu/esejów, czy może na egzamin ustny/rozmowę kwalfikacyjną? Najbardziej zachęcająca jest dla mnie ta trzecia opcja, bo zdiagnozowana fobia społeczna i szczególnie po angielsku mam mocne opory (niby reading C2 listening C1 writing C1 a jednak trudno mi rozmawiać z rekruterem, nie ma co się dziwić bo trudno mi rozmawiać po polsku z rówieśnikami). Warto? Może do nauki lepsza amfetamina, a na fobię społeczną benzodiazepiny? #narkotykizawszespoko #nootropy (wiem wiem to nie nootrop, nie bijcie, po prostu pod tym tagiem jest dużo ekspertów) #medycyna (w końcu to lek) #zdrowie
inb4 modafinil piracetam noopept prl - próbowałem wiele razy, nie dają większej przewagi niż dieta, sen i sport, o których często zapominacie nootropiści xD teraz chcę czegoś #!$%@? mocnego, i jestem przekonany że metylofenidat i amfetamina to remedium na moje problemy, potrzebuję tylko waszej porady
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
polecił by Ci wizytę u psychiatry ale obawiam się, że nie ma dla Ciebie ratunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jako nootropowiec mogę polecić pikamilon lub fenibut, są #!$%@? mocne jak dasz dobrą dawkę
ale pamiętaj, że to nie są lekarstwa, bo nie leczą przyczyn tylko objawy, a nie będziesz całe życie wpieprzał proszków, bo prędzej się przekręcisz
To może ja ogarnę benzodiazepiny bo spać nie mogę.
Branie czegokolwiek mocnego na
Komentarz usunięty przez autora
No nie wiem kolego może czujesz się na co dzien w swoim ciele tak dobrze jak po benzo to ci różnicy nie robi. :D
Osobiście trzymam się od tego z daleka.
@Kruszec: tak się zajebiście mixuje, że kiedyś po 3mg klona i 0.3l wódy pierwszy raz w życiu urwał mi się film na ~10h.
Na co dzień nie czuje sie dobrze, odezwanie się do kogoś powoduje u mnie duży stres. Ale na szczęście jeszcze dużo wynalazków przede mną do testowania, np. sertralina, alprazolam, może jakieś
https://hyperreal.info/talk/benzodiazepiny-faq-t36396.html
@tomek_hydrant_duzy a ty kolego najzwyczajniej w świecie przesadziłeś :D ja tu mowie o 2 piwkach i 1/2 mg