Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ile kosztuje 30mg metylofenidatu na darkmarketach, kupując 10-30 tabletek ritalinu? Bierze się go do nauki kilka dni przed, czy na samo pisanie egzaminu/esejów, czy może na egzamin ustny/rozmowę kwalfikacyjną? Najbardziej zachęcająca jest dla mnie ta trzecia opcja, bo zdiagnozowana fobia społeczna i szczególnie po angielsku mam mocne opory (niby reading C2 listening C1 writing C1 a jednak trudno mi rozmawiać z rekruterem, nie ma co się dziwić bo trudno mi rozmawiać po polsku z rówieśnikami). Warto? Może do nauki lepsza amfetamina, a na fobię społeczną benzodiazepiny? #narkotykizawszespoko #nootropy (wiem wiem to nie nootrop, nie bijcie, po prostu pod tym tagiem jest dużo ekspertów) #medycyna (w końcu to lek) #zdrowie
inb4 modafinil piracetam noopept prl - próbowałem wiele razy, nie dają większej przewagi niż dieta, sen i sport, o których często zapominacie nootropiści xD teraz chcę czegoś #!$%@? mocnego, i jestem przekonany że metylofenidat i amfetamina to remedium na moje problemy, potrzebuję tylko waszej porady

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Ile kosztuje 30mg metylofenidatu na...

źródło: comment_aFOUlfzOVNt2XYhwecBYiV9EWtTbenUk.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: fobia społeczna, amfetamina, benzo, REMEDIUM NA PROBLEMY ?!
polecił by Ci wizytę u psychiatry ale obawiam się, że nie ma dla Ciebie ratunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jako nootropowiec mogę polecić pikamilon lub fenibut, są #!$%@? mocne jak dasz dobrą dawkę
ale pamiętaj, że to nie są lekarstwa, bo nie leczą przyczyn tylko objawy, a nie będziesz całe życie wpieprzał proszków, bo prędzej się przekręcisz
  • Odpowiedz
"ale pamiętaj, że to nie są lekarstwa, bo nie leczą przyczyn tylko objawy" otóż to.
To może ja ogarnę benzodiazepiny bo spać nie mogę.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli fobia społeczna i depresja - to jak już się bawisz w narkotyki to MDMA, ewentualnie LSD(ale do tych obu to raczej dobrze mieć plan co chciałbyś osiągnąć tripem). A później jak podbijesz trochę pewności siebie to psychiatra w połączeniu z psychoterapią, z czego pscyhoterapia to ta ważniejsza część. Tylko trudno trafić na odpowiedniego lekarza dla konkretnej osoby(~3/4 jakich spotkasz będą Ci osobiście nieodpowiadać pewnie)...

Branie czegokolwiek mocnego na
  • Odpowiedz
@tomek_hydrant_duzy: Bo benzo tak działa jak alko trochę i dobrze się z nim mixuje.
No nie wiem kolego może czujesz się na co dzien w swoim ciele tak dobrze jak po benzo to ci różnicy nie robi. :D
Osobiście trzymam się od tego z daleka.
  • Odpowiedz
@fido69: no właśnie że większość na jakieś lęki, wyluzowanie się przed innymi poleca benzo
@Kruszec: tak się zajebiście mixuje, że kiedyś po 3mg klona i 0.3l wódy pierwszy raz w życiu urwał mi się film na ~10h.
Na co dzień nie czuje sie dobrze, odezwanie się do kogoś powoduje u mnie duży stres. Ale na szczęście jeszcze dużo wynalazków przede mną do testowania, np. sertralina, alprazolam, może jakieś
  • Odpowiedz