Aktywne Wpisy
Poznałem fajny #rozowypasek który twierdzi że mogłaby wejść w poważny związek, ale najpierw musi mnie poznać, zaprzyjaźnić się i w ogóle. Co prawda jest chętna, bo uważa że jestem okey. Aczkolwiek to w dłuższej perspektywie czasu.
Nie ma parcia na ładowanie się teraz w związki, bo od spędzania czasu ma ekipę koleżanek, a od seksu FBW z jakimś gościem.
Pytanie do eksperta
Angażować się?
#logikarozowychpaskow
#zwiazki
Nie ma parcia na ładowanie się teraz w związki, bo od spędzania czasu ma ekipę koleżanek, a od seksu FBW z jakimś gościem.
Pytanie do eksperta
Angażować się?
#logikarozowychpaskow
#zwiazki
Angażować się?
- Tak 16.4% (114)
- Nie 83.6% (581)
Lutaklika +16
Krótko i na temat w sprawie zesrania się onuc o Wołyń. Wy powinniście Ukraincom na kolanach dziękować że dzięki ich walce i poświeceniu nie zdychacie teraz gdzieś w okopach na naszej granicy walcząc z russkim najeźdzcą. Oczekiwanie przeprosin za sprawe sprzed 100lat gdzie Ukraincy mają teraz na głowie walkę za swoją i naszą wolnośč jest niepoważne. No ale ruble się muszą zgadzać więc grzejemy temat. #ukraina #wolyn #wojna
Tytuł: Wspomnienia z przyszłości
Autor: Erich von Daniken
Gatunek: paleoastronautyka
★★★★★★★★☆☆
Paleoastronautyka to bardzo ciekawy temat. Temat rzeka. Przemawia za tym ilość książek jaka powstała na ten temat, czy ilość odcinków i sezonów programu 'Starożytni Kosmici'. Właśnie dzięki temu programowi zainteresowałem się tym tematem i postanowiłem przeczytać też coś z tej dziedziny, żeby poszerzyć wiedzę. Czy została poszerzona? Nie, bo 'Wspomnienia..' to jest pierwsza książka Danikena, w której stara się on podać kilka najważniejszych i najbardziej przekonywających tez. Jeśli ktoś nie wie, czym zajmuje się ta dziedzina badań to spieszę z odpowiedzią, Chodzi o to, że ludzkość w obecnej formie wywodzi się od kosmitów, tzn że w dalekiej przeszłości Ziemię odwiedzali kosmici i dzięki nim powstały wielkie starożytne cywilizacje. A jeśli ktoś chce się pośmiać, to proszę bardzo, ja wolę osobiście wierzyć w to, że wywodzimy się od wysoko rozwiniętej cywilizacji z innej galaktyki, niż w Boga. Pozdrawiam. :)
#bookmeter